Friday, January 29, 2010

Det sosialdemokratiske Norge

Aftenposten har i dag en artikkel som viser resultatet av det sosialdemokratiske Norge. Her skal alle vær så god være like og det er viktigere å bruke ressurser på de med problemer enn de som er over gjennomsnittet intelligente. Elite aksepteres kun innen idretten.

Terje Lohndal (24) fra Lyngdal var så talentfull at etter tre år ved Universitetet i Oslo hadde han endog faglig passert professorene ved universitetet. Universitetet i Oslo hadde ikke noe mer å tilby og unge Lyngdal forsvant derfor til USA.

– Det var ingen interesse for hva jeg holdt på med på UiO. Følte ikke at det var greit at en så ung fyr kunne mer enn de andre der. Halvparten av instituttet virket lite interessert i om jeg var der eller ikke, sier Lohndal, som i dag er på fornavn med en av «fedrene av moderne lingvistikk», Noam Chomsky.

Man kan neppe forvente endringer, for hverken UiO-rektor Ole Petter Ottersen eller lederen for Forskerforbundets lokallag ved Universitetet i Bergen, Bjarne Meidell, kan se at talentflukt er et problem.

Les hele: - Universitetet er ikke noe sted for genier

Thursday, January 28, 2010

Frosten har tatt den globale oppvarmingen

Ikke rart det er sjelden vi nå ser representantene for miljøorganisasjonene i media.
Sprengkulden over nyttår var blant de kaldeste periodene i løpet av de siste 110 årene. Årets januar er foreløpig den åttende kaldeste måneden siden 1900, melder NTB.

Sitter Erik Solheim og miljøfreakerne hjemme og ergrer seg fordi det er for kaldt for svadaen om den globale oppvarmingen?

Wednesday, January 27, 2010

Nettaviser og papiraviser

Hans Rustad i document.no har en interessann artikkel om forskjellene mellom papiraviser og nettaviser.

....Det er en påtakelig forskjell på nettavisenes og papiravisenes skildring av gateopptøyene i Oslo. Nettet lar med sin blanding av video og artikler mylderet av begivenheter tre frem, i all sin dramatikk og råskap. Dagbladet på nett er noe helt annet enn papiravisen.

Nettet lar virkeligheten tre frem ufiltrert. Papiravisen filtrerer. Det er kulturelt interessant. Papiravisen bestyres av 68'ere. I nettutgaven er det fotografer og unge journalister som er ute, og de tenker situasjoner og bilder, ikke hvordan meninger kan passere rundt middagsbordet.


....Aftenposten hadde et fantastisk bilde søndag, tatt fra trappen av Litteraturhuset. Det viser hundrevis av mennesker som står i spredte flokker. Alles øyne er vendt mot Parkveien/Uranienborgveien, der demonstranter slåss mot politi.

Innenfor er det kulturkveld for Gaza, med Linn Ullmann og Aslak Sira Myhre som konfransierer. De har fulgt oppfordringen fra Mads Gilbert om å GJØRE NOE!

Det rosa borgerskapet leser lyrikk for palestinernes sak, mens det raser et slag utenfor, iscenesatt av byens unge muslimer og blitzere. Snakk om å snu ryggen til virkeligheten....


.....Det hele virker arrangert. Da må man stille de ubehagelige spørsmålene. Barna som gikk foran var ifølge Aftenposten fra Rabita-moskeen til Det islamske Forbundet.

Hvordan ville myndighetene reagert hvis en kristen forening hadde smurt barna inn med blod for å illudere ofre for selvmordsangrep? Man ville ropt på barnevern og kalt det groteske overgrep. Redd Barna ville rykket ut, barneombudet sagt fra...



Ikke rart at papiravisene selger mindre og mindre. Hvem skulle vel være interessert i 68'ernes fordreining av virkeligheten?

Tuesday, January 26, 2010

Aftenposten seiler under falsk flagg

Nå har Civitas leder, Kristin Clemet, påpekt det de fleste av oss har sett i lang tid: Aftenposten har blitt innvadert av venstrevridde journalister som har som viktigste oppgave å sørge for en fortsatt sosialistisk regjering.

Aftenpostens redaksjonelle linje er å sabotere grunnlaget for en borgerlig regjering ved kontinuerlig å hetse og mobbe FrP, og konstruere kunstige politiske skiller mellom Høyre og FrP. Det er lenge siden Aftenposten på lederplass slo fast at den er imot at FrP skal få sete i en fremtidig borgerlig regjering.
Les mer i kommentar.no

Groruddalen har blitt Norges lille Asia

Alle kommunens asylmottak, over 90 prosent av de kommunale boligene, samtlige voksenopplæringstilbud for innvandrere og 31 av byens 36 mottaksklasser for nyankomne skoleelever ligger i de østlige bydelene i Oslo, skriver aftenposten.no

Det burde ikke overraske noen. Sjekk telefonkatalogen eller skattelistene for å se hvor de bor de som ønsker flere innvandrere til landet. De bor i hvite områder av Oslo, for eksempel utenriksminister Gahr-Støre, som bor i en millionvilla i Holmenkollåsen. Ikke mange innvandrere der. De politisk korrekte i Nrk og media forøvrig bor også i utelukkende hvite bydeler i Oslo og Bærum.

Enkelte bydeler i Oslo Øst har nesten blitt overtatt av innvandrere, for eksempel Stovner. Når leiligheter selges, flytter etniske nordmenn ut og innvandrere inn. Besøker man Stovner Senter får man en følelse av å befinne seg i et asiatisk eller afrikansk land og ikke i Norge.

Det er enkelt for det røde borgerskapet å ønske enda flere innvandrere til landet når de selv er bosatt i hvite områder.

Hver eneste dag kommer 50 nye innvandrere til landet. Fortsetter folk å stemme på landssvikerpartiene vil tilstrømmingen ikke opphøre!

Monday, January 25, 2010

Post til Russland

Skal du sende brev til Russland, så tenk deg godt om før du sender det som vanlig brev via posten. Den 2. januar sendte jeg et brev til St. Petersburg. Brevet er ennå ikke kommet frem. Siste sporing viser at det rekommanderte brevet befinner seg i tollen i Moskva. Det ble opplyst at det vil ta 7-10 dager før det er i St. Petersburg - og utrolig nok: I St. Petersburg er det også toll hvor brevet må innom.

Det eneste sikre er å bruke et fraktselskap som for eksempel DHL. Da vil sendingen være fremme i løpet av 3-4 dager.

Friday, January 22, 2010

Tenkes det i Groruddalen?




– I vår tid trenger vi kreativitet, å tenke annerledes, å inspirere hverandre.... Omgivelsene kan legge til rette for gode tanker, for bedre beslutninger. Stedene gjør noe for oss....det åpner for innovasjon og nytenkning, sier Knut Kloster jr. til Dagens Næringsliv.

OBOS, som har bygget betongkolossene på Ammerud og på Haugenstua, er neppe enig med Kloster. For Obos og Arbeiderpartiet er det kun viktig at folk har tak over hodet. Med "folk" menes naturligvis stemmekveget - ikke lederne i Obos og Arbeiderpartiet, som naturligvis bor i fjonge boliger på beste vestkant i Oslo.