Tuesday, December 23, 2008

Flaut å være katolikk


Homofili og transseksualitet er blant pavens største bekymringer foran det nye året, skriver BBC. Mannen mener at å redde menneskeheten fra homoseksuell eller transseksuell adferd er like viktig som å redde regnskogen.

Jeg synes det er flott at Pave Benedict XVI's innerste tanker og bekymringer offentliggjøres. Uttalelsene hans viser bare at paven endelig har tørnet fullstendig. Forhåpentligvis kan vi forvente mer underholdende galskap fra denne mannen som hele sitt liv har gått rundt i kjole.

Det skulle vært morsomt å vite hva noen av de norske - såkalt intellektuelle - konvertittene mener om pavens bekymringer. Neida, jeg skal være snill og ikke nevne navnene deres. Kun at vi for eksempel har å gjøre med en kjent programleder i TV2, en forhenværende programleder i Nrk, en tidligere kulturredaktør i Dagbladet, en religionsforsker (sic), en kvinnelig debattant og professor (sic) som stadig er i mediene, samt en forfatter og såpeskribent.

Resten av de som fyller opp de katolske kirkene i dette landet er hovedsaklig uhelbredelig hjernevaskede polakker, fillipinere, vietnamesere, irer og noen amerikanere.

Siden han likevel er utlending kan vi også nevne ved navn, tidligere statsminister Tony Blair. Hva var vel mer naturlig enn at denne mannen med de blodige hendene koverterte til kirken med den bloddryppende historien?

Les også: Hva paven mener bryr meg midt i ryggen

4 comments:

  1. Å sammenligne homofili med klimakrisen blir for dumt i mine øyne, og jeg mister all respekt for paven når han kommer mer slike uttalelser.

    ReplyDelete
  2. Joakim... Hadde du noen respekt for paven før dette avisoppslaget?

    ReplyDelete
  3. Å mene at det monogame forhold mellom en mann og en kvinne er det naturligste grunnlag for et levedyktig samfunn, kan vel ikke betegnes som "galskap".. Paven har jo rett!

    Alle maser om at homofil er like bra som alt annet.. Men slike ideer er bare et nytt eksempel på "keiserens nye klær"..

    Man kan leke at man er kritisk til det som er naturlig og riktig for å virker important og glup.. Men det er jo bare kamuflert selvdigging..

    Jeg er på ingen måte religiøs, men jeg er edru nok til å skjønne at homofili aldri kan bli like verdifullt i et samfunn som det gjensidig forpliktende samliv mellom menn og kvinner...

    Ikke alle gidder å være gift, og det er greit... Men ikke rakk ned på familien - samfunnets grunncelle - bare for det.. Sag ikke av den greina som våre etterkommere skal sitte på..

    ReplyDelete
  4. Hvem er det som har rakket ned på familien?

    Det måtte i så fall være paven/den katolske kirken/ som nekter de katolske prestene og nonnene å gifte seg.

    ReplyDelete