Thursday, December 31, 2009

Global oppvarming - ikke vært så kaldt på 84 år

Det ble målt 28,7 kuldegrader i Rakkestad onsdag morgen. Så kaldt har det ikke vært i Østfold i desember på 84 år, skriver nrk.no

I kommentarfeltet skriver noen lesere:

- Tydelig at klimamøtet i København virket. Det har jo ikke vært så kaldt på mange år.

- Enig..med litt kjendistreff og prestesynging så hjalp det!!!!!!!

- Men husk nå at politikerne (som alle er enige i at kloden har feber) VEDTOK at kloden ikke skulle bli mere enn 2 grader varmere. Husk at biskopene i Norge også deltok og sang sammen med Hank von Helvete dernede, mens de håpet på at den medbrakte isbjørnskulpturen skulle smelte i minus 5 og snøvær. Men Kong Vinter var så sjofel mot verdens intelleligensia og deres vedtak at han dekket HELE Norge med snø FØR jul (mange steder betydelige mengder). Folk frøs og fryser seg nærmest kav i hjel i snø og kulde. Moskva det verste snøvær på 80 år, snø i Nice, snø i hele Tyskland (minus 33 i Bayern). Over 100 døde bare på få dager i kulden i Europa. USA`s østkyst rammet av to megasnøstormer (unntakstilstand i 5 delstater). Snøkaos i England, Nederland, Italia og flere øst-europeiske land. Kuldebølge i Canada (minus 46). Kina fikk en svær snøstorm rekordtidlig i vinter (sågar i hovedstaden). Men fremdeles prediker de nyreligiøse fra Kongens Glade København at kloden den har feber, kloden er krisevarm.

Fanatikeren Erik Solheim og miljøorganisasjonene sitter trolig og river seg i håret i disse kalde tider. Mon tro hvilke ad hoc hypoteser de vil presentere i de kommende ukene og månedene?

(En ad hoc hypotese er en tilleggshypotese som man setter fram for å beskytte en hypotese som man er glad i.)

No comments:

Post a Comment