Friday, April 18, 2008

Arrogant Frederic HaugeMiljødebatt mellom Siv Jensen og Bellona-leder Frederic Hauge endte med at Siv Jensen reiv av seg mikrofonen, reiste seg, og forlot salen med ordene:

- Jeg gidder ikke diskutere mer med deg før du jekker ned det oppblåste selvbildet ditt! Dagbladet.no


Det er forståelig at Frederic Hauge er ute etter Siv Jensen og Fremskrittspartiet. Belona og andre miljøorganisasjoner har levd fett på å skremme folk i mange år nå. Som det eneste partiet tør Fr.p å ta opp kampen mot løgnene og overdrivelsene miljøorganisasjonene står for. Ikke rart det skremmer Frederic Hauge.

13 comments:

 1. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 2. Kan du utdype dine påstander?

  Har ikke jorden tatt skade av at vi har plyndret og misbrukt den på det groveste?

  ReplyDelete
 3. Hvilken kompentanse har hauge å uttale seg om klimaet.Han berører et tema som han er like grønn som gras når det skal diskuteres klima.
  Jeg skjønner ikke at Siv gidder å diskutere klima med en som er grønn på klima.Han har jo et sugerør i statskassen og da må han ha noe fjås i si.

  ReplyDelete
 4. Interessant, så du mener at alt de sier er feil?

  ReplyDelete
 5. Ville aldri diskutert klima med en som ikke har det ringeste peiling på klima.men slike som Hauge glir lett inn i en rød grønn regjering.Stakars Siv Jensen som måtte sitte i panelet med slike personer

  ReplyDelete
 6. Kanonkommentarer dette her folkens, keep on rockin'. Noen burde samle de aller beste bloggene, som denne, og gi de ut i bokform. Burde bli en hit i ironigenerasjonen. Hvordan kan en dilletant som Fredric Hauge våge å utfordre en autoritet på klimaspørsmål som Siv Jensen? Utrolig! Takk, blogger, for at du våger å tale der andre velger å ikke la tastaturet renne over med det et trygdet hjerte er fullt av.

  ReplyDelete
 7. Helge Samuelsen har utfordret alle som tør til å gå holmgang om klimaendringene.

  Jeg har ikke sett hverken deg eller Siw Jensen skrive der.

  Hvem er Fredrik Hauge?

  ReplyDelete
 8. For oss som lever i virkelighetens verden så har usladdet lenge vist at han ikke gjør det. Med denne posten tar han enda et skritt ut i uvirkeligheten og en skremmende tåpelighet.

  Helt enig med den ene Anonym her. Han som ironiserer og håner både siv og den såkalte nilsen.

  De bør hånes.

  ReplyDelete
 9. Genialt innlegg, kjære blogger! Du tror vel gjerne på kreasjonisme også? Hvordan du, som borger i den frie og opplyste del av verden, kan forkaste vitenskap er for meg helt ubegripelig!

  ReplyDelete
 10. Jeg ser at de fleste kommentarene her, inkludert bloggerens egne, peker til at Fredric Hauge ikke har peiling på klima, og at det er synd i Siv Jensen som må diskutere en slik sak med en amatør som ham... Men har Siv selv noen større kompetanse?

  Klimadebatten er et vanskelig tema, siden mange mener at det bare er nonsens - ikke reelle fakta Dette er forståelig siden man ikke kan 110 % sikkert bevise at CO2-utslipp fører til global oppvarming. Men de som stiller seg i tvil til denne "teorien", som mange liker å kalle det, betaler en stor pris. De velger å blindt støtte FRPs tankegang siden de alltid har valgt FRP, og generelt ikke liker innvandrere etc. Men ved å snu ryggen til klimadebatten basert på det at man selv føler seg hjemme i FRP-leiern, så gjør man en stor feil.

  For sett nå at klimaspørsmålet er feil. Vi har gått bort fra Siv og FRPs politikk, og støtter klimakampen med økonomiske midler. Det vi da har tapt er penger på bok, penger vi ikke trenger (oljepenger i samfunnet skaper økende inflasjon), og kanskje vår stemme til FRP. Men hvis vi velger å se bort fra klimaspørsmålet, har to eller tre biler per hus, stemmer FRP og støtter Siv Jensen, så vil tapet være mye større. Vi vil sitte igjen med en istid som kan risikere å ta livet av oss alle, samt et FRP som snur kappen etter vinden...

  Så man kan spørre seg selv: hva vil jeg som person velge som min skjebne, uansett hvilken politisk ideologi jeg har, eller om jeg foretrekker Siv Jensen fremfor Fredric Hauge, vil jeg da risikere fremtiden til mine barn og barnebarn? Det hele er ganske enkelt...

  ReplyDelete
 11. Hva er det med denne Hauge-fyren som alle skal stå slik på pinne for? Fyren har jo ikke engang fullført videregående? Og slike skal det såkalte "seriøse" næringsliv benytte som konsulent i miljøspørsmål. Nei, jeg tror nok at han har like mye peiling han meget omtalte svenske sveiseprofessoren.

  ReplyDelete
 12. HVORFOR ER DET ALDRI NOEN SOM SNAKKER OM Å UTVIDE REGNSKOGEN, DOBLE MATPRODUKSJONEN I VERDEN, FOKUSERE PÅ FORNYBAR ENERGI UTEN CO2 UTSLIPP ? - GÅR DET IKKE AN Å VÆRE KONSTRUKTIVE, KREATIVE, TØRRE Å INVESTERE I UTVIKLING AV VERDEN TIL ET BEDRE STED Å VÆRE ? IKKE NOE AV DETTE ER UMULIG

  ReplyDelete