Monday, February 23, 2009

Hykleriske Venstre




Venstre mener at Siv Jensens utspill om snikislamisering viser at et bredt borgerlig samarbeid er umulig.

Som om det var Siv Jensens utspill denne helgen som fikk Venstre til å bestemme seg for det. Faktum er at Venstre hele tiden har nektet å samarbeide med Fremskrittspartiet. Takket være Venstre, Kristelig Folkeparti og Høyre sitter Stoltenberg trygt og vil mest sannsynlig fortsette som regjeringssjef også etter valget. Igjen - takket være Venstre, Kristelig Folkeparti og Høyre!

Jeg for min del foretrekker Fremskrittspartiet . Men jeg hadde heller stemt på Arbeiderpartiet fremfor en koalisjon av Venstre, Kristelig Folkeparti og Høyre. Skulle disse tre partiene rotte seg sammen uten Fremskrittspartiet, bør vi se det som vår plikt å kjempe mot denne koalisjonen like mye som vi kjemper mot sosialistene. Årsaken er helt enkelt at tre partier som ikke engang er i stand til å sette seg ned og forhandle med et fjerde parti, har derved stadfestet at de ikke er kvalifisert til å styre landet.

2 comments:

  1. "...tre partier som ikke engang er i stand til å sette seg ned og forhandle med et fjerde parti, har derved stadfestet at de ikke er kvalifisert til å styre landet."

    Hvorfor det?

    ReplyDelete
  2. Fordi å styre landet forutsetter at man kan lytte, prate med folk, samarbeide og kanskje endog kompromisse. Kort sagt, løse problemer og uoverensstemmelser slik at man kommer frem til et sluttprodukt alle kan bli fornøyd med.

    I tillegg bør man kunne ha evnen til realistiske vurderinger, samt å regne - for eksempel prosentregning.

    Disse tre partiene har stukket hodet så langt ned i sanden at de har blitt virkelighetsfjerne. De innser ikke at disse tre partiene alene aldri kan få nok oppslutning til å danne regjeringen, og skulle de mot formodning få det til, vil denne regjeringen ikke holde sammen lenge.

    Jeg ønsker ikke at landet skal styres av en gjeng som ikke har kontakt med virkelighetens verden, som ikke engang er villig til å prøve å løse uenigheter.

    ReplyDelete