Tuesday, March 17, 2009

Jagland vet ingenting om islam
Siv Jensen har helt rett når hun i Dagbladet i dag sier at Jagland har mistet kontakten med virkeligheten utenfor storingsbygningen.

Jagland kan umulig lese aviser, for eksempel dette som sto i Aftenposten for noen uker siden.

Dette ble sagt av en kvinnelig muslimsk lege, utdannet i Vesten, om hvorfor en kvinnes vitnemål kan være verdt halvparten av en manns:

....Kvinner er enten premenstruelle eller postmenstruelle, gravide, eller nybakte mødre, eller enda verre: konstant deprimerte, når menopausen inntreffer. Dette påvirker våre følelser og vårt intellekt. Menn, derimot, er jevnt pålitelige....

.....«Gud sier at vi ikke skal drepe unødvendig, bare når vi må», sier hun.

Og når må vi drepe? Jo, for eksempel når gifte menn og kvinner har sex med andre. Slike kan steines til døde. Og en kvinne som blir voldtatt, og som ikke har dekket kroppen, kan straffes....

Philip Houm sa en gang: Det er visse ting her i livet som må sies rått og brutalt uten forsøk på pyntelige omsvøp.

Rått og brutalt vil jeg si: Islam i sin verste form ender opp som en barbarisk religion, og mange muslimer er dessverre så hjernevasket at de fortsatt lever i middelalderen. Selv høyere utdannelse synes åpenbart ikke å kunne helpe folk til å slippe krampetaket.

Den politiske venstresiden i Norge (kvinnebevegelsen inkludert) har aldri interessert seg for de avskyelige variantene av islam. Tvert om har venstresiden alltid anklaget de som kritiserer islam for å være rasister og brunskjorter.

Jagland, du og dine likesinnede må gjerne fortsette å sove - vi andre gjør det ikke!

No comments:

Post a Comment