Tuesday, January 26, 2010

Groruddalen har blitt Norges lille Asia

Alle kommunens asylmottak, over 90 prosent av de kommunale boligene, samtlige voksenopplæringstilbud for innvandrere og 31 av byens 36 mottaksklasser for nyankomne skoleelever ligger i de østlige bydelene i Oslo, skriver aftenposten.no

Det burde ikke overraske noen. Sjekk telefonkatalogen eller skattelistene for å se hvor de bor de som ønsker flere innvandrere til landet. De bor i hvite områder av Oslo, for eksempel utenriksminister Gahr-Støre, som bor i en millionvilla i Holmenkollåsen. Ikke mange innvandrere der. De politisk korrekte i Nrk og media forøvrig bor også i utelukkende hvite bydeler i Oslo og Bærum.

Enkelte bydeler i Oslo Øst har nesten blitt overtatt av innvandrere, for eksempel Stovner. Når leiligheter selges, flytter etniske nordmenn ut og innvandrere inn. Besøker man Stovner Senter får man en følelse av å befinne seg i et asiatisk eller afrikansk land og ikke i Norge.

Det er enkelt for det røde borgerskapet å ønske enda flere innvandrere til landet når de selv er bosatt i hvite områder.

Hver eneste dag kommer 50 nye innvandrere til landet. Fortsetter folk å stemme på landssvikerpartiene vil tilstrømmingen ikke opphøre!

No comments:

Post a Comment