Sunday, June 28, 2015

Intervju med Gunnar Sandelin & Karl Olov ArnstbergGunnar Sandelin & Karl Olov Arnstberg har skrevet bøkene Invandring och mörkläggning DEL 1 och DEL 2

I dette intervjuet får dere vite hvordan det forholder seg i dagens Sverige - en tilstand som ikke omtales i norske medier. Kanskje fordi det har blitt slik i Norge som i Sverige at journalistene ikke tør å fortelle sannheten om innvandringen.
(15:00) Karl-Olov Arnstberg: Mange politikere fremstår som  hjernevasket med underlige oppfatninger og store hull i sine kunnskaper. To saker som går igjen blant politikerne: Den ene at at hvis masseinnvandringen ikke er lønnsom, så kommer den til å bli det. Det andre har med demografi å gjøre, eller kanskje heller demagogi - nemlig at vi må ha disse menneskene for ellers aldres Sverige og velferdssamfunnet forsvinner. Disse politikerne hevder at vi har ikke nok folk til å ta oss av våre gamle - en kolonialistisk tankegang, forresten. Kort sagt, mange politikerne lyver så de tror det selv.

(16:04) Disse politikerne vet at de vil få en plass i historiebøkene. Vil de virkelig bli omtalt som de menneskene som ødela sitt land?

(16:20) Karl-Olov Arnstberg: Jeg tror at Reinfeldt er helt klar over hva som skjer og at han avskyr velferdssamfunnet, hans hensikt er å ødelegge det. Når det gjelder Löfven så tror jeg faktisk at han er så dum at han ikke skjønner hva som foregår.
VARNING! Denna intervju kan höja kroppstemperaturen på Södermalms manliga, kvinnliga och könlösa journalister. Det skulle inte förvåna mig om en och annan Östermalmstant eller farbror som gillar att skriva krönikor sätter champagnen i vrångstrupen. Om inte annat så lär "Romska aktivister" flyga i taket när Karl-Olov Arnstberg talar om just Romer.

No comments:

Post a Comment