Friday, June 27, 2008

VG og Bruce SpringsteenSnart kommer Bruce Springsteen til Norge for å holde konsert....gjesp...

Klikk-hora i Akersgata (VG) har naturligvis benyttet anledningen til å lage en av sine sedvanlig, tåpelige konkurranser.


VG inviterer leserne sine til å sende inn videosnutter slik at de kan kåre en vinner, dvs den som likner mest på Springsteen.

Dette gjør naturligvis ikke klikk-hora VG fordi de er genuint interessert. Neida, de vil bare få flest mulig unge til å besøke nettstedet deres. Så kan VG presentere besøkstallene og antall klikk for naive bedrifter, og forhåpentligvis få dem til å bruke enda mer annonsekroner hos VG.

Jeg for min del håper virkelig at VG og andre medier vil ta mange bilder av de som er til stede på Bruce Springsteen's konsert. Det kunne nemlig være interessant å se hvordan de ser ut - disse som kan finne på å kaste bort tid og penger på en oppskrytt, avdanket artist fra New Jersey.

PS: Klikk-hore er en direkte oversettelse av ordet ClickWhore - et ord særlig amerikanerne bruker om nettsteder som har som viktigste målsetting å få flest mulig klikk. Verdens Gang er Norges desidert største klikk-hore.

1 comment:

  1. Jeg ser du er interesert i nyheter å slikt ja;) Vil vel si at Bruce Springsteen er en legende! Gud han er rå på scena:)

    Ok takk for komentaren!

    ReplyDelete