Monday, July 27, 2009

Hva er det som feiler sosialistene?
SV-politiker Haitham El-Noush nektet å hilse på politikere fra Fremskrittspartiet. Fosnes Hansen nektet å hilse på Frp's nestleder i en radiodebatt, og til og med kastet en papirkule på frp-politikeren. Tidligere har Jan Otto Hauge og visesangeren Lillebjørn Nilsen kastet øl på daværende frp-politiker Vidar Kleppe, og utallige egg ble i sin tid kastet på Carl I. Hagen.

Det man kan undres over, er om det er slike samfunnsforhold disse sosialistene kjemper for - er det slik de vil folk skal oppføre seg?

Mangelen på folkeskikk forundrer meg egentlig ikke; de største egoistene og de mest usympatiske kranglefantene jeg har truffet, har uten unntak vært hjemmehørende på den politiske venstresiden!

4 comments:

 1. Jeg kjenner mange fra både høyre- og venstresiden, i innland og utland.
  Det er virkelig påfallende hvor de på venstresiden konsekvent er de mest gjerrige, smålige og selvrettferdige.
  De har også en tendens til å tenke som så at det er like eller mer viktig å "flå de rike" som å få mer selv.
  Dessuten er det for dem tydeligvis forskjell på hva som er rettferdig for andre og hva som er rettferdig for dem selv. Det er mye lettere å gi bort andres penger enn sine egne.

  ReplyDelete
 2. Jeg vet ikke om du kjenner til Martin Schanke? Frp-politiker som slo en ap-politiker i ansiktet under en debatt?

  ReplyDelete
 3. Den episoden kjenner jeg ikke til. Men hvis det er riktig, så er naturligvis den handlingen like primitiv som alle angrepene sosialistene har utført i årenes løp.

  ReplyDelete
 4. Signerer innlegget ditt fullstendig.

  Det er likevel innlysende hvorfor de oppfører seg slik. De blir desperate fordi de ser at FrPs politikk ikke vil sette en stopper for statsfinansiering av deres late, dagdrivende og unyttige livsførsel.

  "Kulturopprøret" mot FrP er jo et sikkert tegn på at partiet gjør noe riktig. Klart de blir desperate når de øyner muligheten for at de ikke lengre skal kunne heve fulltidslønn fra staten for å drive med hobbyene sine på fritiden..

  ReplyDelete