Saturday, July 25, 2009

Ære være Stein Erik Hagen
Det er flott at vi har rikinger som Stein Erik Hagen. Han tør å være annerledes, han tør å si hva han mener.

I motsetning til andre milliardærer som kysser og slikker politikerne både her og der - trolig med et håp om å få et sugerør inn i statskassa!


Som kjent for de fleste, har partibok og LO-medlemsskap vært meget lønnsomt for Kjell Inge Røkke og Jens P. Heyerdahl.

3 comments:

 1. Denne var en smule selvmotsigende, har du skjønt hva dette dreier seg om?

  ReplyDelete
 2. Aven"sjuke Rødgrønne kommunist/sosialister

  Det kan umulig være god politikk å skatte-jage personer som Stein.E.Hagen ut av landet! Når en ser hvor mye han bidrar med i skattekroner direkte og hvor lite det skal til for å regulere dette til et akseptabelt nivå. Hagen vil skatte til dette landet,men han liker ikke å bli useriøst økonomisk voldtatt og det hadde ingen av oss likt å bli, hvis vi hadde vært i Hagen og hans families situasjon. Hagens familie bidrar på toppen med masse skattekroner fra de mangfoldige arbeidsplassene han har skapt og som han kunne ha skapt i fremtidige Norge. Nei, dette er MEGET risikabel forståelse av hva som skaper landet Norge og borgerenes fremtid!

  Jeg håper han gir mer til Høyre og Frp - flere millioner kroner til en skikkelig innsatts til høsten - slik at en kan bli kvitt den Rødgrønne regjeringen som bygger ned dette landet i en Aven"sjuk virusgjørme, av byråkratisk lim fra de Rødgrønne kommunist/sosialister i Ap og Sv!

  ReplyDelete
 3. hallo synes du synd på han der. Bobla sprakk litt før han trodde . Ungene hans kommer til å farte litt rundt i Sveits. Han kommer til å sitte hos sin Mille Marie .
  HAn kommer 20 min forsent til møter , i morgenkåpe med en japansk massør på slep...som ikke vår tid er like mye verdt som hans . Han har mista bakkekontakten .
  La fyren vandre ut...det er pinlig hete Hagen om dagen .

  ReplyDelete