Tuesday, July 7, 2009

Erik Solheim egner seg ikke som statsråd
Jeg har tidligere anbefalt at Stoltenberg skifter ut Erik Solheim hvis han vinner valget til høsten. Jobben som miljøvernminister er altfor viktig for en ekstremist som Solheim. Folk flest lytter ikke til mannen, de ler av ham.

I går omtalte Solheim Italia som en versting når det gjelder fattigdomsbekjempelse, og i dag slynger han ut dette til Nrk:

- Får Frp gjennomført sin miljøpolitikk kommer flere til å dø som en følge av den. Klimatrusselen er en dødelig trussel mot menneskeheten som må tas på alvor, sier miljøvernminister Erik Solheim.

Erik Solheim og hans parti, SV, liker å stikke hånda i andres lommer og forsyne seg grovt av andres penger. I Italia har folket på en demokratisk måte valgt politikere som styrer landet på en helt annen måte. Det er klart det må irritere en fanatiker som Erik Solheim.

Etter min mening egner ikke Erik Solheim seg som statsråd. En statsråd som ønsker å bli tatt på alvor, snakker ikke nedsettende om et annet europeisk land. Kun Erik Solheim og Robert Mugabe i Zimbabwe, gjør denslags.

Erik Solheim synes å være desperat - så redd for å tape valget at han ufrivillig latterliggjør både seg selv og det partiet han representerer.

Men det skal vi ikke beklage. Fortsett som du stevner frem til valget, Erik Solheim.

4 comments:

 1. Jensemann bør vel bytte ut SV med ingenting, ingenting står ikke foran Stortingen og protesterer mot regjeringen de selv er med.

  ReplyDelete
 2. Helt seriøst: Jeg tror mange ville valgt å stemme på Arbeiderpartiet hvis Stoltenberg kvittet seg med SV. Det partiet (SV) består av en gjeng umodne mennesker som aldri kommer til å bli voksne. I tillegg er partiets politikk, særlig på det økonomiske området, til stor skade for landet. SV har ingenting å gjøre i en regjering!

  ReplyDelete
 3. En liten kommentar til Italia-påstanden din. Dette landet er gjennomkorrupt, ikke langt unna Kuba på korrupsjonsindeksen til FN. Demokratiet der er en vits. Ta gjerne å les sitatet du innleder bloggen din med én gang til.

  http://www.globalis.no/Land/Italia

  ReplyDelete
 4. Italia kan vente seg fem år med klassisk Thatcher-politikk etter Silvio Berlusconis valgseier. Den gamle venstresiden er nær utradert fra italiensk politikk, skrev Dagsavisen etter Silvio Berlusconis valgseier.

  Det er vel helst det som plager en ekstremist som Erik Solheim - og det plager kanskje også deg?

  ReplyDelete