Sunday, July 26, 2009

SV er et skadelig parti for landet
Jeg har sagt det mange ganger før - SV er et parti som er til stor skade for Norge. I en artikkel i Finansavisen viser Trygve Hegnar også hvor farlig dette partiet er for landet.

...Lederen i Sosialistisk Ungdom (SU), Mali Steiro Tronsmoen, sier at «vi tilbyr oss å betale billetten ut av landet. Vi synes det er helt greit, og klarer oss uten den egoisme og sytekulturen Hagen har bidratt med.»

Finansminister Kristin Halvorsen er ikke på samme lave nivå, men hun er betenkelig nær. Hun sier at Stein Erik Hagen driver «milliardærutpressing» og hun hevder at «det Hagen ber om er nullskatt. Han vil være gratispassasjer i det norske samfunnet. Det er ikke akseptabelt.»

Hvis Halvorsen og hennes rådgivere har fulgt med i Finansavisen i sommer, vil hun ha fått med seg en endeløs rekke av investorer som tapte ufattelige beløp i det skrekkelige børsåret 2008, og det ubegripelige er at de fleste av dem, som også Hagen og hans familie, må betale formuesskatt helt uavhengig av alle tapene.

....Finansministerens uttalelse i går om at de rike får nullskatt hvis hun ikke beskatter formuene, er feil, og det er skrekkelig at hun tør si det. Eierne betaler faktisk 28 prosent av alt overskudd i bedriftene, og tar de ut det beskattede overskuddet som utbytte, blir det 28 prosent skatt av dette også, slik at skatten blir nesten 50 prosent....


Poenget er at familien Hagen må betale nesten 100 millioner kroner årlig (en form for husleie for å bo i Norge) uansett hvordan det går med formuen. Det orker ikke Stein Erik Hagen.

No comments:

Post a Comment