Tuesday, August 18, 2009

Bør Nrk fortstatt bruke Linn Skåber?

Nytt-på-nytt programleder Linn Skåber har signert en liste som maner til kamp mot Fremskrittspartiet. Hun signaliserer med det å mene at minst 25% av befolkningen åpenbart ikke kan tenke selv. Mon tro om denne betydelige gruppen tv-seere vil trives med en slik programleder hver fredagskveld fremover?

7 comments:

 1. Da dette er jo et bevis for at Linn Skåber har begynt å forstå seg på politikk. Norge har 5 år vært kåret til Verdens beste land å bo i. FRP er veldig opptatt av at de vil forandre Norge. Men hva er så galt med å ha et godt land? Hvorfor må man på død og liv endre på det? Jeg gruer meg veldig til å bo i dette landet i fremtiden dersom de får det som de vil. Jeg tror jeg skal skrive under på linn sin oppfordring med en gang.

  ReplyDelete
 2. Oy sann. Det høres bra ut. Fremskritspartiets politikk skremmer meg.

  ReplyDelete
 3. Ja, selvfølgelig. man kan da ikke miste jobben fordi om man har en politisk mening.
  vi driver ikke den slags diskriminering i dette landet.

  ReplyDelete
 4. At Linn Skåberg ikke er enig med Frp betyr vel ikke at hun mener at 25 % av norgens befolkning ikke kan tenke selv, det betyr bare at hun. er enig med 75 % av norges befolkning. Og det kvalifiserer vel ikke til å bli svartelistet av NRK?

  ReplyDelete
 5. Oi, har det blitt meningsforbud for komikere? Det hadde vel passet FrP godt...

  ReplyDelete
 6. Jeg er redd for at programmet Nytt-på-nytt vil miste mange trofaste seere med en programleder som så klart har signalisert hvor hun står politisk og hva hun åpenbart mener om en stor gruppe i den norske befolkningen. Det er nettopp dette ledelsen i Nrk bør vurdere, om det vil være hensiktsmessig å fortsatt bruke Linn Skåber. 25% av seerne kan lett skifte kanal når Linn Skåber er på Nrk.

  ReplyDelete
 7. Det er så godt å le. Linn får meg til å le å jeg vil se hun mest mulig på tv.

  ReplyDelete