Monday, October 10, 2011

Øystein Stray Spetalen er forfriskende

En sosialistraddis i Klassekampen har skrevet bok om rikingene, som han mener sutrer og syter. Avisene har bedt om kommentarer fra noen av de rikeste.

Mens Petter Stordalen, som vanlig, kommer med sine politisk korrekte selvfølgeligheter, er det mer futt og underholdning når Øystein Stray Spetalen uttaler seg:

- Jeg håper boken til venstreraddisen selger ordentlig godt slik at han for en gangs skyld kan bidra med penger i spleiselaget. De fleste av personene Kristjansson harselerer med i boken startet med to tomme hender. De har skapt hundretusener av arbeidsplasser, betalt inn mange milliarder kroner skatt til spleiselaget, sier Øystein Stray Spetalen til VG.

- Kristjansson bommer?

- Venstresiden i Norge har en regel om at dersom du er rik og suksessfull, skal du i alle fall ikke uttale deg om politikk. Dersom noen gjør det, må meninger og sitater vris og vrenges på og settes sammen slik at den rike personen enten fremstår dum eller egoistisk, sier Spetalen.

Øystein Stray Spetalen sier Mimir Kristjansson har bidratt med mikroskopiske beløp til spleiselaget.

- Kristjansson har et marxistisk ståsted. Han forsvarer en politikk som i praksis har medført undertrykkelse, forfølgelse og drap på hundrevis av millioner av mennesker, sier han.

- Grafser til seg

Stray Spetalen minner om at Mimir Kristjansson tidligere i år erkjente å melde seg opp i enkeltemner på Universitetet i Oslo uten planer om å ta eksamen. Formålet var å få trene på studentenes treningssentre.

- Kristjansson grafser selv til seg det han kan i samfunnet og han har liten moral når det gjelder å utnytte sosiale goder, sier investoren.


Les mer hos e24.no

No comments:

Post a Comment