Sunday, October 20, 2013

Det syke Sverige

Dere som ennå ikke har oppdaget det og fortsatt kan finne på å bruke det fjollete uttrykket søta bror om Sverige, bør lese denne artikkelen som kan gi dere uvitende et lite innblikk i hvor vanvittig nabolandet vårt har blitt:

Gunilla Frisk, 55, drabbades av en tumör i munhålan. På grund av det har hon tvingats genomgå ett stort antal plågsamma operationer som dessutom kostat henne uppskattningsvis 250.000 kr i tandläkarkostnader. För att ha råd med det har hon tvingats sälja nästan allt hon äger och har, även arvegods med stort affektionsvärde. Om Gunilla vore bidragstagande asylant eller rentav illegal invandrare skulle hon ha fått tandvården gratis.


For noen måneder siden uttrykte Audun Lysbakken og Jan Egeland sin store beundring for Sverige. De mente at Norge burde gjøre det samme som Sverige, la alle syrere, som via menneskesmuglere klarer å ta seg til landet, få permanent opphold. Om lag 100.000 flyktninger kommer nå til Sverige hvert år. Sverige holder på å skifte ut hele sin befolkning.

Neida, vi er ikke ufølsomme overfor de stakkars menneskene i Syra som flykter fra krig og terror. Vi bør hjelpe dem. Men det er bedre å bruke pengene på å hjelpe dem i nærområdet. Da får man til mer hjelp for pengene som brukes.

Men slikt bryr åpenbart ikke Lysbakken og Egeland seg om. Eller kanskje de ikke evner å tenke alternative, logiske tanker? Slett ikke umulig. Både Lysbakken og Egeland tilhører den samme politiske slekta med en historie som ikke akkurat skinner av lys, varme og medmennesklig godhet. 

Vi bare nevner dette med Lysbakken og Egeland som et eksempel på enkelte personers totatle uvitenhet om tilstandene etniske svensker nå lever under. Men det er kan hende ikke så rart - Nrk, TV2, Aftenposten og resten av det statsstøttede medieruklet forteller jo ikke sannheten om landet der borte i øst. Så da så....

Orker du mer elendighet fra Sverige, skal jeg mer enn gjerne hjelpe deg med linker:

Sverigeartikler hos Document

Avpixlat - svensk blogg som skriver alt om galskapen i Sverige

Julia Caesar - svensk journalist som skriver søndagskronikk hver uke (Hennes seneste artikkel er om at den Svenska kyrkan håller på att rämna på grunn av politisk korrekthet, lögn och hyckleri)

Human Rights Service med utallige artikler om Sverige

Utallige artikler på Engelsk om forholdene i Sverige

Utallige videos from briten Pat Condell om Sverige og mye annet.

Se også vår øvrige linkliste til høyre på bloggen.

Skjønner du nå at du kan kaste Nrk, TV2, Aftenposten, VG, Dagbladet og resten av de hjernedøde gammelmediene på skraphaugen?