Monday, September 14, 2015

Slikt får du ikke høre i TV2 og Nrk

...Europa ble advart om at krig, fattigdom og nød ville skape et enormt press på grensene, men myndighetene var likevel totalt uforberedt. De fremstår overveldet og handlingslammet overfor folkevandringen til Europas velferd og trygget – en velferd som allerede vakler under presset av finanskrise, eurokrise, arbeidsledighetskrise og integreringskrise. For var det ikke massiv krise i EU for noen måneder siden? Med nådeløst kutt i velferd til egne arbeidsledige borgere? Og nå har EU plutselig endeløst med velferdspenger tilgjengelig for utlendinger som marsjerer inn i flokk og følge? Hvordan henger dette sammen? Og hva synes fattige europeere om det?

Flyktningkrisen er den største av dem alle

I stedet for å reagere i forkant med politisk planlegging, budsjettansvar, fasthet, samhold, forberedelser, analyse, ansvar, logikk, systemer, løsninger og handlekraft, reagerer Europa medfølelser. Alle politiske taler handler om solidaritet, humanisme, forpliktelser og hjelp. Ingen handler om kostnader, fremtid, konsekvenser eller løsninger. Ingen snakker om egne borgere som trenger hjelp. Ingen styrer asylinnvandringen. Den bare skjer. Grensekontrollen har brutt sammen, og hundretusener uten ID-papirer flommer ukontrollert inn i Europa, og ufattelig nok: Dette synes innvandringsekstremistene er bra. Topp! politikk er erstattet av lettvint moralisme, kaos, tilfeldigheter, kriseløsninger, brannslukking og kortsiktig «hjelp» basert på prektighet. Men å friste folk til å risikere livet for å nå Europa er ikke å hjelpe. Det er å drepe.

Asylinstituttet er omgjort til asylindustri

Europas innvandrings-ekstremister er nå i tett allianse med kriminelle menneskesmuglere. IS benytter sannsynligvis sjansen til å utplassere fotsoldater til Europa. Men fortsatt er Merkels ansvarsløse budskap: ALLE ER VELKOMMEN, OG ALLE SKAL FÅ!


Les hele: 
Merkles dødelige gameshow

No comments:

Post a Comment