Monday, November 23, 2009

Latterlig å si opp Peter Mueller

Skøytetrener Peter Mueller har åpenbart noen dårlige sosiale antenner. Han har trolig en grov humor også. Men å si ham opp av den grunn, blir latterlig. Det hadde vært bedre å eventuelt gi Mueller en advarsel.

Jeg hørte nettopp skøytekommentator Ove Eriksen uttale seg på Nrk TV. Han snakket som om Mueller skulle ha fysisk forgrepet seg på jenta - at skøyteforbundet måtte avskjedige Mueller. Ove Eriksen evnet ikke å tenke på andre mulige utganger enn avskjedigelse. Maken til ømtålelig, moralistisk sludder!


Jeg er enig i at fysiske overgrep bør straffes - men denslags har ikke skjedd i denne saken! Skøyteforbundet har overreagert - de har dummet seg ut! Idrettspampene ga fullstendig blaffen i hva flertallet av utøverne mente.

Mueller har vært en svært viktig støttespiller for landslagsløper Øystein Grødum i vanskelige år og nedturer på isen. Grødum er sjokkert over oppsigelsen.

– Denne saken er blitt hausset opp av mediene. Det har vært en ensidig jakt på Mueller etter at saken ble kjent. Etter 6,5 år som landslagstrener i Norge er det trist at han blir felt av en sak av usportslig karakter, sier Grødum til NTB.

Det faktum at de sportslige utøverne ønsket at Mueller skulle fortsette, var åpenbart ikke viktig nok for Olympiatoppen og skøyteforbundet. Der i gården mener de tydeligvis at etisk standard og sunn fornuft vanskelig lar seg kombinere.

Da måtte resultatet bli som det ble.

2 comments:

  1. Det er utrolig underholdende å igjen være vitne til det norske folks skinnhellighet. Men synd på ofrene. Peter Mueller var et betimelig og yndet objekt. Med all den umoral og skjendig oppførsel som daglig skjer på jobb og i hjemmet - så er det herlig å ha et alibi. En slik som Peter Mueller vil vi ikke ha, så han tar vi....og det føles godt. E.Dingsør

    ReplyDelete
  2. Ja, og kan man ta i bruk ordene "seksuell trakassering", da har man en vinner. Den som får en slik anklage rettet mot seg, har sjelden en sjanse. Nevnes "seksuell trakassering" oppstår det med en gang en slags psykose. Ellers fornuftige mennesker slutter å tenke klart; stakkaren som anklages er sjanseløs.

    ReplyDelete