Tuesday, November 5, 2013

Trenger ikke snu hver stein for dette


To leserkommentarer hos VG som sier det meste etter busstragedien i Årdal

Trenger ikke snu hver stein for dette.. Det er en enkel, men kanskje ikke så "politisk riktig" måte og gjøre det på. Men sier man meningen sin, i vårt "ytringsfrie" land, kan man jo risikere og bli stemplet som både det ene og det andre. Så når sant skal sies, kan man like gjerne holde kjeft. Men at vi nordmenn er jævlig naive, og handlingsløse, det er det ingen tvil om.
-Roger André Kvisler 


Så lenge enhver person som ytrer alternative løsninger på denne "utfordringen" blir stemplet med diverse ord som slutter med -ist og -fobi, er det ingen mulighet for at situasjonen vil bedre seg. Tvert imot ser vi bare begynnelsen nå. Fremtiden vil være langt mer kaotisk og utrygg.

Det trygge Norge døde på 80- og 90-tallet, etter at venstresiden og de politisk korrekte innførte en naiv, ikke-bærekraftig og selvdestruktiv redde-verden-politikk. Denne politikken har i løpet av få tiår medført en massiv demografisk revolusjon i vårt en gang så fredelige og beskyttede land.

At noen virkelig vil dette er fullstendig ubegripelig, men slik er det altså.. Advarselene fra oss som mener at et land med 5 millioner innbyggere må satse på trege demografiske endringer fremfor raske, har alltid blitt avfeid som høyreekstrem galskap.

Det offentlige ordskiftet er kneblet av virkelighetsfjern politisk korrekthet. Men rundt middagsbordene i de tusen hjem runger bekymringen, dette utysket som blir stemplet som "fremmedfrykt"/"xenofibia".

Og ordtaket "som man reder ligger man" viser seg stadig å være relevant.