Thursday, December 19, 2013

Det dere ikke får vite av Dagsrevyen

Du som sitter og koper foran fjernsynet hver kveld og har Dagsrevyen som din kilde til nyheter, tror kanskje at du får full informasjon om verden du lever i.

Så feil, så feil.

For noen uker siden fortalte jeg en eldre dame, som har Nrk og Dagsrevyen som kilde til informasjon, om hva som skjer i Sverige. Til å begynne med nektet hun å tro at jeg snakket sant. At Sverige invaderes av flyktninger fra blant annet Syra, hadde hun aldri hørt. Heller ikke at kriminaliteten er skyhøy i nabolandet vårt. Hun (og dere andre som kaster bort tiden på kun Nrk og Dagsrevyen) vil heller ikke få vite for eksempel dette:


DET NYE SVERIGE: Författeren og kulturskribenten Mattias Hagberg beskriver i en aktuell artikkel den grove gjengkriminaliteten i Göteborg og hevder at byen deles upp i adskildte verdener. Han gir et skremmende bilde av hvordan kriminelle gjenger i større og større grad tar makten i forstedene til Gøteborg, hvordan mennesker i byen skremmes fra å snakke med politiet og hvordan et samholdsklima mellom kriminelle, preget av taushet og frykt, brer om seg.


Hvis dere vil holde dere orientert om det som skjer, glem Nrk og Dagsrevyen.
Les heller disse websidene: