Saturday, November 7, 2015

Regjeringen straffer Ap, KrF og Venstre?

Har dere lagt merke til at Gahr Støre, Knut Arild Hareide og Skei Grande begynner å bli litt ville i blikket og hvite om nebbet nå? Dette er de selvproklamerte hjertevarme og gode partiene som i lang tid har presset på for å få flest mulig innvandrere til landet. Nå får de nettopp det. Det fosser inn, særlig over grensen fra Russland.

I Kveldsnytt i går var Skei Grande intervjuet, hun og Venstre jobber nå iherdig for å få kontroll over asylveksten. Ikke akkurat vanlige toner fra den kanten, Og tenk det, hedda - Skei Grande var irritert og uforstående til at ikke regjeringen gjør mer!

Også Hareide går regelmessig opp i fistel og vrenger øynene både hit og dit. Selv han forstår at penger må tas fra et sted og andre gode prosjekter må kan hende settes på vent - i flere år. Det er nemlig et faktum at velferdsstaten nå er under alvorlig press; det får vel også folk i Arbeiderpartiet til å skjelve i buksene. Og velfortjent. Det var Gahr Støre som startet galskapen med sine 10.000 syrere tidligere i vår.

Millioner, nei milliarder av kroner, har allerede blitt brukt. Er det mulig at regjeringen nå tenker at en milliard eller flere til ikke har så stor betydning? Skaden er nemlig allerede et faktum. La disse godhetspartiene (Ap, Venstre og KrF) få steke litt i sitt eget godhetsfett. Derfor skynder ikke regjeringen seg, med for eksempel å stenge grensen mot Russland. 

No comments:

Post a Comment