Wednesday, May 2, 2012

Vold i 1. mai toget i Stavanger


"...Men så; uten noe forvarsel ser jeg flere ungdommer og eldre angripe Israel-sympatisørene. De blir slått, sparket og flagget blir ødelagt. Det er en rystende opplevelse av politisk vold. Men mest av alt er det et sjokk med selvsyn å erfare hvilken provokasjon et enslig israelsk flagg kan fremstå som. Hatet lyste av angriperne, og det ble klart for alle hvilke midler som er tillatt i kampen for de røde...."

"...Er det dette som er konsekvensen av rosetoget i Oslo? Er vold mot annerledes tenkende og politisk opposisjonelle fremtidens Norge? Er påstanden om mer demokrati og debatt egentlig bare et krav om demokrati på venstresidens premisser?...."

Les hele: 1. mai, men ingen roser

Leserkommentarer:

Venstresidens voldsromantikk har antakelig vært en inspirasjonskilde for Breivik. De skal være meget forsiktige med å utpeke kulestøpere.
-MelosTE

akkurat, der kom også den! Nå er venstresidens diktatur i full åpenhet igjen! Godt, nå vet vi hvilke holdninger vi må forholde oss i fremtiden. En ny front skal altså dannes, og mobben skal regjere på arbeidsplassen, skolen osv. Trodde de hadde nok med blitzgjengen og antiraistene i SOS RASISME
-knut06