Sunday, July 1, 2012

Et eksempel på hva Aftenposten nekter å trykke

Har du lyst til å se hva det venstrevridde reiret av en avis, kalt Aftenposten, refuserer?

Les artikkelen som Aftenposten nektet å trykke her:

Politisk styrt tilregnelighet?

Artikkelen er skrevet av filosof og forfatter, Jørgen Sandemose - ja, sønnen til forfatteren Aksel Sandemose.

Om du er en av (heldigvis) færre og færre som enda ikke har skjønt det: Aftenposten og Nrk er to mediebedrifter hvor nye tanker er nesten totalt fraværende. Både Aftenposten og Nrk driver kampanjejournalistikk og utøver massiv støtte til det bestående, særlig politiske standpunkter som springer ut fra venstresiden. 

Vil du ha nye tanker og ideer, bør du søke til alternative kilder som blogger, for eksempel Document og Human Rights Service. Se også vår liste med linker på denne bloggen.

Leserkommentar:

Magne Lerø har et oppgjør med Stanghelles opptreden under rettssaken i Dagbladet under tittel "Stanghellianismen" og gir Stanghelle diagnosen "temporær medial politisk hang up" Stanghellianismen.
At Aposten refuserer innlegg er ikke noe nytt. Det nye er at de refuserte har mulighet til å komme til orde som her på Document, eller de har egen blogg som Nils Holme. Han talte Forsvarsministeren imot og ble refusert.
Forsvarsministeren fortrenger virkeligheten
Sandemose skriver: "Således opplevde en nylig det fantastiske at statsministeren gikk ut og de facto ba om en dom om “tilregnelighet” hos Breivik."
Mao så ser Aposten det som viktigere å holde seg inne med Statsministeren og Forsvarsministeren, enn at befolkningen selv skal kunne ta stilling til alternative synspunkter og refuserer "ubehagelige" innlegg. Offisielt er Aposten liberalkonservativt, men en kan jo lure på om avisen egentlig er ett de fakto regjeringsorgan.
-Belisarius