Wednesday, April 29, 2009

Norge har tapt 633 milliarder kronerHusker du tilbake til 2007 da FrP foreslo å bruke 7,5 milliarder kroner mer av oljepengene enn det regjeringen hadde foreslått?

Da husker du sikkert også at de andre partiene skrek opp om hvor uansvarlig Fremskrittspartiet var.


Mens de andre partiene oiet og bar seg, var du da en av de mange som nikket på hodet i troen på at du hadde forstått noe vesentlig, og så lydig stemte på ett av de partiene som kritiserte FrP?

Vel, hold deg fast: Sjansen for at du hadde forstått noe som helst er forsvinnende liten.

Hvis du stemte på ett av regjeringspartiene, så forholder det seg slik at under den rødgrønne regjeringen og finansminister Kristin Halvorsens ledelse har Norge tapt hele 633 milliarder kroner i Oljefondet. Elendig forvaltning av den norske formuen plassert i Oljefondet har medført at dette astronomiske beløpet har forsvunnet.

Klarer du å fatte beløpet? Ikke tusen, ikke millioner, men 635 MILLIARDER kroner.

Fremskrittspartiets ønske om å bruke 7,5 milliarder mer fra Oljefondet i 2007 var altså uansvarlig - påsto de andre partiene. Er du enig i at 633 milliarder tapt i det samme fondet er så vanvittig at du er forpliktet til å ha dette i tankene når du til høsten velger hvilket parti du skal stemme på?

Les også:

Statsminister Jens Stoltenberg har ikke forstått, eller vil ikke forstå, at milliarder i oljefondet er forsvunnet. Milliarder på milliarder er tapt for alltid.

Stoltenberg har ikke forstått at oljefondet har tapt milliarder?

No comments:

Post a Comment