Friday, November 25, 2011

Den brune fare i Dagbladet

AUF-leder Eskil Pedersen og partisekretær Raymond Johansen, VGs Anders Giæver og alle andre politisk korrekte i ekkomiljøet, har forhåpentligvis lest Dagbladet og Den brune fare?

Les kommentarene til artikkelen, og tenk det, Hedda - det er i Dagbladet de kommenterer og ikke hos det "ekstreme" Document.no

Kan det tenkes at folk med "slike meninger" finnes i et langt større antall enn det multikulturistene har fattet? Kanskje det er på tide at Pedersen, Johansen, Giæver og likesinnede våkner opp?

Skjønt, det spiller vel egentlig ingen rolle - la de bare sove videre. Folk har lært seg å tenke selv og i internettalderen kan heldigvis ikke lenger informasjon holdes skjult eller ideologisk fordreies.

Her er en kommentar fra en leser jeg har tillatt meg å kopiere, funnet på bloggen til Torbjørn Røe Isaksen. Kommentaren, skrevet av Hilde, skulle fungere som et godt eksempel på hva "vanlige folk" opplever og tenker:


For hver dag som går stiger det “nye Norge ” klarere og klarere frem. Kvinner voldtas, unge menn ranes. Selvforsvarskursene har lange ventelister av mennesker som ønsker å gjøre noe for å gjenvinne i hvert fall en følelse av trygghet.
Hverdagen vår endres i stor fart.

I dag har rektoren ved en Oslo skole lagt seg paddeflat og blottet strupen. Dødssynden hennes var at hun hadde samlet det lille norske mindretallet i en klasse, i håp om å forhindre at enda flere etnisk norske skulle forlate skolen. For dette blir hun fremstilt til spott og spe og hun lover øyeblikkelig retrett. Hvordan det lille mindretallet på 30 prosent etnisk norske skal kunne integrere det store flertallet på 70 prosent er ikke et tema.
Heller ikke hvordan stadig flere etnisk norske skolebarn opplever å ha blitt en minioritet i skole og på hjemstedet i sitt eget land.

Ved en annen videregående skole i Oslo krever de muslimske elevene bønnerom.
Vi aner hva som kommer i fremtiden og vi gyser.

Politikerne våre er opptatt av hvordan man skal forhindre at vi gir ord til vårt sinne og vår fortvilelse. Det later til at de tror at det er de såkalte hatefulle ytringene som er problemet. Bare man får kneblet folk så blir det bra.

Det er ikke de såkalte hatefulle ytringene som er problemet, det er de erfaringene folk gjør seg i sitt daglige liv som gir grobunn for hat og sinne og politikerforakt.
Vi opplever oss bestjålet og ikke beriket.Vi opplever oss lurt av tomprat om nødvendig arbeidskraft som vi måtte ønske velkommen. Uten innvandrerne kunne vi ikke sikre velferden het det i mange år.
Nå vet vi det som vi bare ante tidligere. Det hele er bare en stor belastning for velferdordningene våre, hvilket er godt dokumentert i Brochman rapporten.

Vi frykter fremtiden for våre barn. Vi er møkk lei av ap politikere som ikke på noen som helst måte vil innse at det er deres politikk som har ført oss ut i dette uføre, godt hjulpet av SV ,Venstre og andre. Høyre har heller ikke mye å rose seg av i denne sammenheng.

Sandbergs uttalelser i spørretimen i Stortinget i går var selvfølgelig utrolig taktløse og sårende. Alikevel kjenner jeg bare sinne og motløshet over reaksjonen til arbeiderpartiet. Helga Pedersen i hikstende indignasjon. Skjønner de hva som står på spill, skjønner de hva som venter oss hvis den utviklingen vi er inne i fortsetter?
Skjønner de i det hele tatt hvor mye sinne det er ute i den norske befolkningen?
Hvis ikke tror jeg det bare er et tidsspørsmål før det skjer noe katastrofalt igjen.

- Hilde

No comments:

Post a Comment