Monday, November 7, 2011

En ubehagelig påminnelse for de gode mennesker på venstresiden

Etter terroren i Norge 22/7 er det mange som har gjort forsøk på å få folk til å tro at det er kun på høyresiden ondskapsfulle mennesker finnes. De gode tilhører den venstre delen av den politiske skalaen. Der er det ikke mye grums.

Derfor må dagens rettsak som starter i Paris, være en ubehagelig påminnelse for mange. Det er verdens mest kjente terrorist på 1970- og 80-tallet, Iljitsj Ramirez Sanchez, bedre kjent som «Sjakalen» eller «Carlos», som på ny må møte i retten. Den 62 år gamle venezuelanske marxist-leninisten møter i dag i retten i Paris tiltalt for fire terroraksjoner i 1982 og 1983.

I et ferskt intervju med en venezuelanske avisen El Nacional skryter han å ha stått bak over 100 terroraksjoner som har kostet opp til 2000 menneskeliv.

På spørsmål om de uskyldige sivile som mistet livet i terroraksjonene hans, hevdet «Sjakalen» at det ikke var mange.

– Det var veldig få. Jeg har regnet ut at det var under 10 prosent, Så av 1500 til 2000 drepte var det ikke mer enn 200 sivile ofre, sa den fengslede terroristen.


Terroristen sier også i intervjuet at den cubanske presidenten Fidel Castro har drept flere mennesker. Som kjent - også Fidel Castro tilhører "de gode på venstresiden".

Skryter av å ha drept 2000

No comments:

Post a Comment