Thursday, September 27, 2012

Det norske folk vender ryggen til Venstre og SV

Kunnskapsminister Kristin Halvorsen og Islamsk Råds leder Mehtab Afsar er på samme lag når de begge kritiserer at bønnerom på Hellerud vgs ble stoppet politisk. Det er litt av et signal SV sender ut til velgerne sine. Det var nok ikke tilfeldig at Heikki Holmås drev valgkamp i moské i Oslo ved forrige valg.

"Enhver sekulær muslim vet at deres venner ikke er å finne i SV. Dette har blitt klarere og klarere de siste årene, og det er ingen tegn til at den religiøse ”vekkelsen” i partiet er en influensa – som altså går over med tiden. For et svik i vår tid – av dem som har stått på barrikaden i kvinnekampen, som har fillerista prester og kirkas makt i årtier. Hjelpe og trøste, for en utvikling.
Jeg seg også et annet mønster: jeg treffer stadig flere med muslimsk bakgrunn som stemmer FrP. Sekulære muslimer, altså. Slik den verdimessige partipolitiske utviklingen er nå, er det all grunn til å tro at FrP vil tiltrekke seg flere av denne typen velgere. De religiøse til SV, de frihetselskende til FrP. Hvem ville trodd dette for 20 år siden, ja, kanskje ikke mer enn for 10 år siden?....."

Les hele: SV og Islamsk Råd hånd i hånd

Nå fikk vi riktignok en gladnyhet i dag, nemlig at SV og Venstre allerede befinner seg under sperregrensen.

Takk til det norske folk!

SV og Venstre under sperregrensen