Thursday, September 13, 2012

Takk til Carl I. Hagen

Nok en gang ser vi at det er Carl I. Hagen som bruker vett og forstand og ikke minst har mot til å si fra!

Byrådet har ombestemt seg, og vil likevel ikke at Oslo tar imot flere flyktninger i år. Grunnen er at Carl I. Hagen sier nei. Sier nei til flere flyktninger

Oslo har allerede store problemer grunnet den rød-grønne regjeringens vanstyre.

Oslo opplever en stor vekst i befolkningen. De multikulturelle områdene opplever også en annen form for vekst. Nye ungdomsgjenger. De bedriver grov kriminalitet.

Les hele: Nye gjenger vokser fram i Oslo

Leserkommentar hos Document:

Til tross for at jeg er hjertens enig med deg så kjenner jeg at sarkasmebeholdningen min er i ferd med å bli oppbrukt. Thomas Hylland Eriksen bor som kjent på Berg (like ved Ullevål) og ser lite til knuffing mellom somaliere, langt mindre gjenger på Holmlia. Folk på Oslos vestkant som tviholder på idéen om positive sider ved innvandring (muslimsk sådan) gidder jeg ikke lenger å kaste bort verken argumenter eller tid på. Disse menneskene kommer ikke til å gi opp sin livsløgn og det er bare frustrerende å forsøke å få dem til å innse realitetene og konsekvensene av deres naive livssyn og politikk. Det er statsstøttet media vi må til livs, ikke livsfjerne enkeltpersoner som profileres og digges av dagens rødgrønne pressekorps.
-Hanne65