Monday, November 5, 2012

CNN nevnte ikke Oslo med ett eneste ord

CNN har de siste dagene hatt to  program om Romeny og Obama. I hvert av de to timeslange programmene fikk vi en gjennomgang av de politiske høydepunktene i livene til de to presidentkandidatene. Og her kommer gåten: Tror dere at Nobels fredspris til Obama ble nevnt av CNN?

Nei, ikke med ett eneste ord ble Nobels fredspris nevnt!

Overraskende?

Ikke i det hele tatt. Siden denne latterlige Jagland-tildelingen fant sted, har den knapt nok blitt omtalt i amerikanske medier. Selv Obama-tilhengere, altså demokrater, var av den oppfatning at det var pinlig å gi en fredspris til en relativt nyinsatt president som endog hadde to pågående kriger han måtte administrere. Ryktene sier at selv Obama var ille berørt over prisen.

Og, som kjent, nå har arbeiderpartimannen Jagland gjort det igjen - gitt fredsprisen til EU.

Er det ikke snart på tide at Arbeiderpartiet fjerner Jagland fra Nobelkommiteen før han totalt ødelegger betydningen av Nobels fredspris?

Men oppfordringen går også de til andre politiske partiene som har sine representanter i kommiteen. Bytt dem ut! De har nå to ganger bevisst at de hverken har evner eller mot til å argumentere mot tåpelige forslag fra en åpenbart dominerende komiteleder.