Friday, November 2, 2012

Jonas Gahr Støre er farlig kunnskapsløs om islam

Jonas Gahr Støre ser ikke ut til å ha visjoner for hvilken fremtid vi skal seile inn i. Hva er målet med prosjektet? Hvor er vi om ti år, om 20 år? Han og Ap administrerer et skip som tar inn mer og mer vann uten at de tar seg en tur under dekket og sjekker. Dette er min konklusjon etter gårsdagens fjernsynsdebatt.

Debatten på NRK i går kveld om fremvekst av islamsk ekstremisme, ga oss lite hyggelige fakta på bordet. Kunnskapsnivået til våre toppolitikere er på bunnivå. Jeg har mange ganger tenkt at de vet bedre enn de uttrykker. At de ikke våger å konfrontere mørke krefter fra islams rekker fordi de frykter offentlig støy. Jeg er jammen ikke sikker på om dette er det rette bildet, særlig etter opptredenen til helseminister Jonas Gahr Støre, også innvandringspolitisk talsperson fra tid til annen. Støre er altså den beste Regjeringens ledende parti har å varte opp med. Det er det grunn til å bli svært bekymret over....

......At frihetsverdiene våre spises gradvis opp, er noe vi må leve med i det nye Støres store norske Vi: derfor mente han i ramme alvor at en mann som ikke vil håndhilse på en kvinne, er noe vi må akseptere.

Les hele: Kunnskap og visjoner

Leserkommentar hos Document

....Utover det var formålet til Lysbakken, Støre samt denne representanten for islamsk råd og vri kritisk søkelys mot islamister til å gjelde muslimer generellt. Hensikten er veldig enkel. Hvis man får vridd kritisk søkelys over fra islamister til muslimer generelt, så gir det frie tøyler til venstresiden og islamsk råd til å beskylde om generalisering, stigmatisering og dette "muslimhets" og "islamofobi"

Jeg for min del smilte da Kadra (som også var i panelet) fikk ordet. Dette var etter at Støre fikk snakke i vide og brede (hvilken overraskelse i Nrk), hvor hun startet med å si at hun ble søvnig. For Kadra har rett, man blir søvnig av å høre på en som Støre. Han er ekspert på å lire av seg ord og vendinger, men hvis man forsøker å finne noe håndfast der, så er det ingenting....
-smokewater