Wednesday, November 14, 2012

Trond Ali Linstad

En skulle ikke tro det gikk an, men Irans forlengede arm i Norge, den antidemokratiske antisemitten og apologeten for selvmordsbombere Trond Ali Linstad skal tildeles kongens fortjenstmedalje.

Man blir målløs.

Men for all del - ikke bli handlingslammet, også. Send en epost til Slottet. Kopier nedenstående og send.


****


post@slottet.no

Ad. Kongens fortjenestmedalje til Trond Ali Linstad

Til kabinettsekretæren

Jeg er en av dem som er forferdet over at man i det hele tatt kan tenke på å gi Kongens fortjenestemedalje til en person som Trond Ali Linstad. En mann som bevisst fremstår som en budbringer og forherliger av det fascistiske, menneskefiendtlige, jødehatende, terrorstøttende skrekkregimet i Iran, et regime som så sent som i 2009 brukte utstrakt vold og voldtekter for å slå ned på demokratiske protester mot valgfusk, og som rutinemessig avretter folk som er homofile. I tillegg er regimet utilslørt på vei til å skaffe seg atomvåpen i strid med internasjonale avtaler og har flere ganger truet med å utslette Israel.

Trond Ali Linstad er dette regimets trofaste propagandist som sprer konspiratoriske løgner om jøder. Trond Ali Linstad har gått i bresjen for å skape institusjoner som virker anti-integrerende, og for at muslimer ikke skal ta del i norsk virkelighet. Effekten av hans arbeid er at integrering av muslimer blir enda vanskeligere.

Å gi kongens fortjenestemedalje til Trond Ali Linstad er et hån mot alle demokratiforkjempere, alle sekulære, alle kvinner, homofile og jøder, og vil i vesentlig grad forringe medaljens heder og verdighet.

Med vennlig hilsen
Ditt Navn****


Les også: En omvendt Ossietzky?

Galehus


....På Møhlenpris i Bergen har en komite invitert SV-leder Audun Lysbakken og tidligere statsminister Kåre Willoch til å holde taler for dagen. Det har fått flere jøder og ikke-jøder til å trekke seg....
Den nye tid. Jøder krenkes på dagen for jødedeportasjonen


Da Carl von Ossietzky fikk Nobels fredspris rykket ansvarlige norske aviser ut og fordømte tildelingen som en fornærmelse mot det nye Tyskland....
Den sier noe om den mentale tilstand til Slottet og muligens fylkesmann Valgerd Haugland Svarstad befinner seg i. De er ikke alene.....Slik sett representerer tildelingen et nytt lavmål. Vi tror at Norge går fremover, at vi aldri kan gjenta tredveårenes feil. Er det nå så sikkert?
Fra Ossietzky til Linstad


****


Så litt om Konemor blant avisene - Aftenposten:

http://www.koranen.no/artikkel...

Fikk denne linken slettet tre ganger som kommentar til Uverdige forhold" under Meninger på Aftenposten, hvor jeg ved spørsmålet om denne mannen fortjener kongens medalje. Her er noe riv ruskende galt, og avisen undertrykker ofte sannhet og faktainformajon uten å blunke. !

-eplejuice