Monday, July 22, 2013

Du kan banke kjerringa di

Forutsatt, naturligvis, at du bor i De forente arabiske emirater, for eksempel i Dubai, eller et annet Shahira styrt land. 

Tror du vi tuller? Les Wikipedia, om United Arab Emirates.

"...The Federal Supreme Court ruled that wife beating is not illegal, as long as it leaves no physical marks on the victim...."

Her kan du lese om loven Sharia - en lov som Erna Solberg (H) hadde en velvillig innstilling til da hun var kommunalminister. Du kan fordype deg litt i norske politikers naivitet ved å lese denne artikkelen: Ga Marte oss den endelige vaksinasjonen? I den artikkelen kan du, med skrekk og gru, lese også dette:

Men sharia er operativ inn i norsk rett, som doktorgradsstipendiat Katja Jansen Fredriksen viste i 2009, ved at dommere kan akseptere at et ekteskap selv velger å følge shariaens normer i eksempelvis en barnefordelingssak så lenge det ikke går på den alminnelige rettsfølelsen løs.

En leserkommentar hos Human Rights Service:

Nå var det en norsk kvinne. Tenk alle de asiatiske "slavene" som disse araberne har herjet med i årevis. Utrolig nok tror disse araberne at de står over alle andre folkeslag og religioner og behandler mennesker på værst tenkelige måter. Men skulle noen være uheldig å kritisere en araber her i Norge så trekkes umiddelbart rasismekortet........og det av de som er de værste rasistene.
-Habitat