Thursday, July 4, 2013

Ekkokammeret AUF

Ekko-kammeret og indoktrineringsleiren AUF har startet sin sommerleir og den aldrende ungdomsledren, Eskil Pedersen, hadde følgende å si i sin åpningstale;

– Likestilling er knapt nevnt i Høyre og Frps programmer. Men de lever i en fantasiverden dersom de tror at likestilling har kommet av seg selv, sa Pedersen til hundrevis av applauderende AUF-ere i den våte gressbakken på Gulsrud.

– Jeg kan liksom se for meg Siv Jensen og Erna Solberg. Solberg som tralter og vralter rundt med sånne små stempel der det står «frihet» på og stempler på alt de kommer over. «Rimi-Hagen – frihet fra å betale skatt». «Akademiet privatskole – frihet til å tjene penger på elever». «Svensk ungdom – frihet til å være arbeidsledig». «Oljefondet – frihet fra å spare til framtida», harselerte Pedersen.

Legg merke til hvilke "knapper" Pedersen trykker på. Påvirkningsknappen "Rimi-Hagen" er alltid populær på venstresiden,  en venstreside som sjelden eller aldri gjør noe annet enn å bruke andres penger. Pedersen vet meget godt at de unge han snakker til, mangler kunnskaper og forutsetninger for å se og avsløre det mentale slagget han legger fra seg.  

Hadde Pedersen sagt at verden vil gå under hvis det blir regjeringsskifte, hadde han trolig blitt møtt med vill jubel og samtlige på indoktrineringsleiren ville si seg helt enig.

Patetisk - helt på grensen til misbruk av unge mennesker i utvikling!