Tuesday, December 11, 2012

Aktivistorganisasjonen Norsk Folkehjelp


Hvis du lever i den villfarelsen at Norsk Folkehjelp er en hjelpeorganisasjon, så må du nok revurdere din oppfatning.  Historien viser nemlig at Norsk Folkehjelp er en aktivistorganisasjon forkledd som hjelpeorganisasjon! Denne organisasjonen drives åpenbart av et fanatisk hat mot Israel, samt et feberaktig hat mot alle til høyre for den politiske venstresiden i Arbeiderpartiet. Med andre ord, Norsk Folkehjelp er et ekstremistisk sosialistreir du bør betakke deg for å støtte økonomisk.

Det seneste utspillet til Norsk Folkehjelp er å organisere boikott av alle som befatter seg med Israel.  Norsk Folkehjelp kan nemlig ikke tåle at Israel forsvarer sitt land og befolkning mot terroristorganisasjonen Hamas, som har lempet  tusenvis av raketter over grensen med det formål å drepe flest mulig israelere.

Nå har Universitetet i Oslo bøyd seg for radikale elementer i Norsk Tjenestemannslag som ønsker boikott av Israel og gått med på å si opp en avtale med sikkerhetsselskapet G4S. Det er den sterkt propalestinske Norsk Folkehjelp og Palestinakomiteen som hevder at G4S vokter ulovlige bosetninger på Vestbredden og fengsel og checkpoints langs sikkerhetsgjerdet, skriver Document.

Den som vil høre hvordan flokken jager sine bytter, kan høre reprise på Søndagsavisen der programleder Eva Norlund forsøker å presse pressesjef ved Oslo Lufthavn Gardermoen, Vegard Gjestad, til å innrømme at de er umoralske som kjøper tjenester av G4S.

Les mer om denne kvalmende saken omtalt hos Document: