Sunday, December 2, 2012

Er Raymond Johansen vår tids dorenfeldt?

Jeg er overbevisst om at "folk flest" rister på hodet av den nye "sex-skandalen" som nå preger mediene.  Arbeiderpartiets Roger Ingebrigtsen hadde et forhold til en 20 år yngre kvinnelig AUFer i 2004. Jenta var da 17 år - altså "lovlig", og så vidt jeg har forstått, var det ingen tvang involvert i forholdet for åtte år siden. Ja, jeg gjentar - for 8 år siden!

Jenta overlevde (sic) og 25-åringen har det i dag helt fint. Det har den sedelige partisekretæren, Raymond Johansen, forsikret alle om.

Phew...

Som kjent - Arbeiderpartiet er ingen søndagsskole. Historien vitner om mange skitne kampanjer som har foregått i det partiet. Alle vet at også dette er en illeluktende kampanje som noen har fått til å rulle og gå.

Nei, forresten - ikke alle. Raymond Johansen sier at det er uinteressant hvem som visste hva. Johansen har nemlig fått teften av sex og fokuserer på det usømmelige som helt sikkert har funnet sted. Arbeiderpartiets dorenfeldt synes å gi blaffen i eventuelle kampanjer, og drittpakker som noen må ha slengt inn på arenaen, ignoreres glatt. Den røde saligheten har nemlig blitt tilsmusset, og det er partisekretærens oppgave å renske og rydde.

Ja, ja - mannen er sikkert overbevisst om at han holder på med noe viktig!

Lars Daniel Krutzkoff Jacobsen skrev en glimrende kronikk da kampen for sexkjøploven var aktuell. Det han skrev gjelder fortsatt og kan være til hjelp for å forstå hvilke følelsesmessige og ideologiske knapper de har trykket på, de som satte i gang kampanjen mot Ingebrigtsen. Her er et lite utdrag:


"Ironisk nok var det denne formyndermentaliteten venstresida kjempet imot da de enda holdt på med sitt frigjøringsprosjekt. Nå, når jobben er gjort, mennesket er frigjort fra sine lenker og samfunnet er bygget, begynner de, i sin lediggang, å rette våpnene mot vanlige mennesker og den folkelige kulturen. Alt som har med lyst og nytelse blir sakte, men sikkert forbudt - og alltid i ofrenes navn. Venstresida er så fokusert på ofre, om det så er ofre for alkohol, spillegalskap, raketter eller seksualitet, at de er villige til å ofre enkeltindividets frihet på det godes alter. Det er ikke taliban eller mullaene i Iran vi skal være redde for, men den progressive talibaniseringen av Norge. Den dogmatiske venstresida drømmer om det rene samfunnet hvor det ikke finnes skitt og menneskelig søppel i gatene, og hvor alle lever gode og fornuftige liv på linje med den velutdannede middelklassen de selv tilhører...."

Les hele kronikken: Venstresida vil forby knulling de ikke liker