Sunday, December 16, 2012

Gode leserkommentarer er viktige

Ofte ser man på diverse fora leserkommentarer som er så treffende gode at de bør fremheves. Det gjør vi ofte her på denne bloggen. En slik leserkommentar er denne:

Du skal ikke kimse av de som kommer med indignerte kommentarer på nettet. Nettet har satt sannheten fri og ført oss nærmere et reelt demokrati, der hvem som helst kan langt på vei si hva man vil. Takke være internett, kan vi relativt lett sno oss rundt en journalists fargete artikler og finne informasjon selv. Mange av oss indignerte videreformidler kunnskapen videre, på utallige fora og blogger, og i så stor grad at selveste statsministeren måtte kalle inn digitale nabokjerringer som skulle stanse oss med "kunnskap og fakta". Jeg har ikke blitt stoppet, ei heller har jeg sett mye til "kunnskapen og fakta" som skulle knuse eller overbevise oss som er innvandringskritiske. Jeg har faktisk ikke møtt en eneste digital nabokjerring.
Så får det heller være at samfunnet fremdeles trenger litt modningstid før man kan poste under eget navn uten frykt for å miste jobben, få journalister/antirasister (afa) på døren eller begå sosialt selvmord.
-KafirFar

Leserkommentaren er til artikkelen Konfrontasjon