Thursday, December 13, 2012

En høyreekstrem fantast på Aurskog

Klassekampens Åse Brandvold har funnet ut at det skjuler seg en høyreekstrem fantast på Aurskog. Der har Fremskrittspartipolitiker og studieleder i Aurskog-Høland Frp Tom Vidar Grasmo Nilsen drevet Facebook-gruppen Nordisk Legion, som ifølge avisen er “en lukket gruppe full av innvandringsfiendtlig voldsretorikk og forsvar av den nordiske rase”.

Nazi-kortet virker å være på sin plass, hvis profilen er ekte. Det bestrider Grasmo Nilsen.

Saken er ytterst kjedelig for Fremskrittspartiet.

Klassekampen ville hatt større troverdighet hvis avisen hadde unnlatt å klaske et bilde av Siv Jensen sammen med Grasmo Nilsen på forsiden. Jensen har overhodet ingen sympati for slike meninger og det vet avisen utmerket. Men fristelsen ble for stor. Den type skadefryd tjener ikke den saken man angivelig er ute i. Eller? Er det en helt annen sak? Å henge folk for noe de ikke har gjort, men ved guilt by association, er en annen sak.

Les hele artikkelen: Høyreekstreme fantasier

Leserkommentarer hos Document:

Ja, det er nazister i alle partier, tydeligvis. Slik som AUFs egen nazist på Hamer med sin uttalelse om Hitler, jøder og dusjing.
-ad1648  

Men forskjellen er at den fyren som er omtalt her vil Frp ta avstand fra, mens jødehatet i AUF blir møtt med nja, njo, tja, og uffda.
-Bipedal_Primate