Monday, March 26, 2012

Er dette noe for Audun Lysbakken og SV?

Tidligere Labour-borgermester I London, Ken Livingston, talte i en hardline-moské i London nylig, der han lovet tilhørerne å gjøre London til “et landemerke for islam”. Livinston refererte til Muhammeds siste tale, og lovet at han, hvis han blir gjenvalgt som borgermester, “skal bruke de neste fire årene for å sikre at hver eneste ikke-muslim I London kjenner og forstår (Muhammeds) ord og budskap. Det vil hjelpe til å befeste byen vår som et landemerke som demonstrerer meningen med profetens ord.” Deretter lovet han forsamlingen også ”litt mer penger”. Røde Ken vil islamisere London?

Audun Lysbakken og SV ønsker jo flest mulig muslimer til Norge, så dette må jo være en god ide for Lysbakken: Gjøre Oslo til et landemerke for islam!

Sjefredaktør i Hamar Arbeiderblad, Carsten Bleness, ville sannsynligvis gi Lysbakken full oppbakking. Bleness har jo skrevet at vi må sikte mot en ny million innbyggere med litt mer entusiasme. Så først Oslo, og kanskje deretter gjøre Hamar til et muslimsk fyrtårn?

No comments:

Post a Comment