Thursday, March 22, 2012

Ikke lett å jobbe i Nrk

Det at drapsmannen i Frankrike henrettet ikke-europeere, førte til den logiske konklusjon at drapene var rasistiske, dvs. de måtte være begått av en europeer.

Så kom massakren på den jødiske skolen, og ordet antisemittisk ble føyd til. Nå var man overbevist om at drapsmannen måtte være nazist. Det ble allerede snakket om at både Nicolas Sarkozy, for ikke å nevne Marine Le Pen, kom til å få problemer i valgkampen.

Men så var det snakk om en jihadist. Den omvendte rekkefølgen av 22/7. Det brakte enkelte ut av fatning. I NRKs morgensending 6.30 kunne ikke Roger Sevrin Bruland få seg til å si at mannen var jihadist. Han og programleder Øystein Heggen snakket om aksjonen som var i gang i Toulouse. – Hvem er han egentlig? spurte Heggen, og Bruland ble svært svevende. I 07.00-sendingen ble det vist til at han selv hevdet at han var Al-Qaida-tilknyttet. Det kunne mao være tvilsomt. Motviljen mot å innrømme at han var ekstrem muslim, var åpenbar.

Leserkommentar til artikkelen Logikken:

Ja, typisk at nesten alle norsk nettsteder har denne saken langt nede på sidene sine etter at det ble klart at det er en muslim som står bak drapene. Mens saken var øverst på førstesidene da man antok det var en nazist. Samtidig kjører CNN det som en toppsak akkurat nå med livesending fra beleiringen av terroristens hus. Fy flate så manipulerende norske journalister er. De avslører en skruppelløs vilje til å misbruke sine stillinger til å forfekte venstrevridde politiske standpunkter. At de klarer å se sine uredelige fjes i speilet.
-Buffe

Dere kan også se i denne artikkelen hos Nrk hvordan de unngår å nevne at morderen var en muslimsk terrorist. Hadde han vært hvit høyreekstremist, ville de brukt de største skrifttypene de har tilgjengelig.

No comments:

Post a Comment