Sunday, March 25, 2012

Blogg som motvekt mot den venstrevridde propagandaen

Vi har tidligere skrevet et blogginnlegg der vi oppfordrer folk på den politiske høyresiden til å begynne med blogging. I bloggposten vår, Bli påvirkningsagent, skriver vi at vi må lære av den politiske venstresiden, og særlig de venstrevridde journalistene. Slik mange av dem jobber, kan de trygt sies å være påvirkningsagenter for deres ideologi og samfunnsorden. Det har med saker de velger å publisere og ikke minst - vinklingen av sakene.

De siste ukene har vi sett et godt eksempel på påvirkingsforsøk, eller kampanjejournalistikk, fra de venstrevridde mediene. Senest av Hamar Arbeiderblad, men også VG, Dagbladet og ikke minst - Nrk og Aftenposten.

Vi skrev blant annet dette i vår bloggpost Bli påvirkningsagent:
"Usladdet er en slik påvirkningsblogg. Svært få av våre bloggposter inviterer til debatt og kommentarer. I stedet henviser vi til andre - til aviser, magasiner og blogger. Vi linker til kildene hvor vi fant informasjonen.

Ofte finner vi interessante synspunkter i kommentarene fra leserne. Hvis du sjekker noen av våre bloggposter, vil du se at vi har sitert og linket til en del slike. De formidler synspunkter vi er enige i, og derfor gir vi vårt bidrag for å forhindre at de gode kommentarene forblir ulest blant 100 andre.

Nå lurer du sikkert på hva hensikten er. Tenk da særlig på Google. Søkemotoren indekserer (lagrer) alt som publiseres. Hvor langt bak eller fremme informasjonen lagres hos Google, avhenger av hvor lenge bloggen har vært online og ikke minst, hvor ofte den oppdateres."

For en stund siden tok vi en liten pause på grunn av tidkrevende prosjekter i forbindelse med jobb. Fortsatt har vi mindre tid til bloggen enn vi skulle ønske. Slik er det kanskje med deg også, den såkalte tidsklemma. Men har du en time eller tre til rådighet noen ganger i uken, så er det ingen umulig oppgave. Bruker du likevel tid til å lese på nettet, så kopier og overfør til bloggen din når du leser relevant stoff. La oss på høyresiden prøve å danne en motvekt til propagandaen som pøses ut av den venstrevridde, politisk korrekte hopen. Kan vi i det minste åpne øynene på noen få personer, så er bloggingen verdt det!

No comments:

Post a Comment