Friday, March 30, 2012

Mannen på bildet er et barn - i Sverige


Nei, du må ikke le. Vi må være diplomatiske og...Nei, pokker heller - bare le. Gapskratt, om du vil. Vi har nemlig å gjøre med et land som er så fullt av løgner, fortielser og frykt for ikke å være nok politisk korrekt at det hele tenderer til å måtte kalles et kasus i psykiatrien.

For Sverige har blitt et galmannsland. Voksne menn kan utgi seg for å være barn og får innvilget asyl med alle rettigheter. Innvandringskritikere i Sverige mener det finnes mange, mange tilsvarende eksempler på oppkonstruerte historier som myndighetene i Sverige ikke bryr seg med å sjekke.

SVT kallar honom för flyktingbarn, och Aref Husseini hävdar han är 16 år och kom hit som 14-åring.

Og dåredimpene i Sveriges Televisjon intervjuer og lager reportasjer med disse åpenbart voksne mennene som de omtaler som ensamkommande flyktningebarn.

Kan tragikomedien bli bedre? Er det rart vi kaller Sverige et galmannsland?

Les vanviddet fra Sverige her:
Ensamkommande flyktingbarn en vuxen man

Leserkommentarer:

Så den där gubben gick i samma klass som 14-åriga elever. Bra jobbat Sverige.
-15fiskpinnar

***


Nåt annat som är chockerande är hur lyxigt de bor. skinnfåtlj, skinnsoffa, moderna bord bärbar dator, stor platt-TV dator med plattskärm etc etc etc. Får svenska pensionärer och sjuka sånthär, knappast....
-Stefan Ekström

***


Är det här ett skämt av något slag? Klart att den här Aref Husseini är äldre än 16 år, det märks tydligt att de SVT anställda tror på jultomten, påskharen och tandfen också!
-Bad4you

Relaterte bloggposter:

Sverige er ødelagt

Sverige råtner innenfra

Dette er dessverre ikke en svenskevits

Jag har gett upp Sverige

No comments:

Post a Comment