Sunday, March 25, 2012

Stakkars hamarsinger som må lese slikt møl

Sjefredaktør i Hamar Arbeiderblad, Carsten Bleness, oppfordrer oss til å vise mer entusiasme når vi nå sikter mot en ny million innvandrere i løpet av de neste årene. Forvandlingen til et multikulturelt samfunn ser ut til å være så sterkt ønsket at det spiller liten rolle hva folket ønsker. Vi har plass nok.


- Det tok 28 år å runde fem millioner. Kanskje vi skulle forsøke å hilse innvandringen velkommen, og sikte mot en ny million med litt mer entusiasme.

De 450 barna som allerede er her, er en god begynnelse. La oss slutte å omtale dem som et problem. De er et lite bidrag til å nå seks millioner mennesker i 2028. Om vi ikke har hjerterom, så har vi ihvertfall plass.


Leserkommentar til artikkelen: Mer entusiasme:

INFANTILT
Jeg vil tro at Bleness´ store villatomt på Nesoddden har forledet ham til å tro at vi har mye plass! Når han pendler til Hamar, må det da slå ham hvor mange ganger bomringlysene blinker? Man må bare håpe at salongtraddisen kunne reflektere over hva vi trenger av infrastruktur for plutselig å huse så mange mennesker, men stakkars hamarsinger som må lese slikt møl!

Norsk presse klager over fallende salgstall og for lite gravende journalistikk under SKUP-konferansen i Tønsberg. Ikke fatter jeg at aviseierne kan tillate den evinnelige ensidige kampanjejournalistikken som seiler under det falske flagget "journalistisk integritet", og som kun irriterer den gjennomsnittlige avisleser. Eierne må da pokker ta meg se at det trengs andre penner og stemmer i norske medier!

Tilbake til denne lakeien for utøvelse av den sosialdemokratiske kapitalismen. Han skal være flink ryddegutt og sier opp medarbeidere for å få regnskapstallene til bli pene - de som fortsatt beholder jobben, må jobbe som bare rakkern. Og Bleness kan seile videre til en ny LO-eid avis. Bleness har uansett ikke plass til flere mennesker i sin virksomhet.
-terjeje

Som navnet sier, Hamar Arbeiderblad er et talerør for Arbeiderpartiet. Vi må anta at sjefredaktøren vet litt om Arbeiderpartiets planer for fremtiden. Sjefredaktøren oppfordrer jo oss til å sikte mot en ny million med litt mer entusiasme.

Det er tydelig at Arbeiderpartiet nå tar sikte på å slippe inn så mange flere innvandrere at Norges befolkning skal øke fra nylig 5 millioner til 6 millioner innbyggere. Den eneste måten å sette en stopper for de planene, er å stemme annerledes ved neste valg. De som eventuelt ikke gjør det, har heller ikke noe å klage over når den norske, kristne kulturen er utvannet av islam.

2 comments:

  1. Hei publiser innleggene dine på denne førstesiden så får du flere som kommenterer www.news2post.no

    ReplyDelete
  2. Takk for tilbudet. Men nå er ikke bloggen Usladdet først og fremst en debattblogg, så leserkommentarer er ikke så viktig. Usladdet er en påvirkningsblogg i det godes tjeneste, dvs vi ønsker å informere om samfunnsfiendenes skadelige virksomhet for landet vårt. Audun Lysbakken og hans latterlige parti, SV, er et godt eksempel.

    Jeg foreslår at dere lager en ping-tjeneste, da vil vi bruke den - og selvsagt linke tilbake til dere.
    Lykke til med hjemmesiden deres.

    ReplyDelete