Monday, July 27, 2015

Pårørende i Trondheim betaler 400 kroner for å lufte de eldre

I Trondheim, Aps utstillingsvindu, betaler pårørende til sykehjemspasienter 400 kroner timen for at de eldre skal få frisk luft.

Kan tilbudet på sykehjemmene ha noe med de økonomiske rammene å gjøre? Grovt forenklet later det til at sykehjemspasientenes barn, den arbeidende middelklasse, først må finansiere det offentlige tjenestetilbudet og det multikulturelle prosjektet gjennom skatteseddelen, for deretter å betale ekstra for private forsikringer, private skoler og nå frisk luft til sine foreldre.

Ikke glem at Arbeiderpartiet, Kristelig Folkeparti, Venstre og Miljøpartiet glatt vedtok på sine landsmøter at 10.000 syriske flyktninger skal få komme til Norge. Prislapp for dette er anslagsvis 95 milliarder kroner. (Klarer du å forestille deg hvor mye 95 milliarder kroner er?)

Les hele:
Betaler for privat omsorg på sykehjem


(Klikk på bildet for større format).
Emil André Erstad, lederen i KrFU, syntes det var veldig kult at moderpartiet KrF besluttet at Norge skal gi livslang forsørging til 10.000 syriske flyktninger. Kan han regne? Hadde han gjort et forsøk på det? Eller bryr han seg ikke om hva prislappen er? Ikke særlig kristelig var vedtaket, heller - mener en kronikør i avisen Dagen:Kristenleiarar med naiv og ukristeleg flyktningpolitikk

No comments:

Post a Comment