Sunday, July 26, 2015

Sverige er ikke lenger det landet vi kjente

Det landet vi tidligere kjente som Sverige. Snart ingenting av dette landet er igjen. Dvs. oppløsningen og volden brer seg fra “utenforskapsområdene” og innover mot byene og volden øker.

De som først merker det er ambulansepersonell og politi. De rykke ut. De møter resultatene av volden, men – og det er det som sjokkerer mest – de får også merke volden på egen kropp. Hat og vold mot politiet er noe venstresiden har vennet publikum til. Men hat og vold mot ambulansepersonell er vanskeligere å forstå. Det blir da heller ikke rapportert, annet enn marginalt...

...Når ikke pressen våger å forsøke å besvare spørsmålet “hvorfor blir vi hatet?” tør heller ikke fagforeningslederen. Ellers skulle han risikere å få sitt navn ødelagt og miste jobben. Slik fungerer fortsatt Sverige og det hindrer at problemene kommer opp og blir belyst.

Les hele: 

Volden brer om seg i Sverige – ambulansepersonell kjenner det på kroppen

Minimalt av det som skjer i Sverige dekkes av mediene i Norge. De vet nemlig at hvis folk forstår hva slags uføre Sverige har kommet i, vil motstanden mot masseimport av flyktninger fra muslimske land til Norge øke. Husk på: Arbeiderpartiet, Kristelig Folkeparti, Venstre og Miljøpartiet har alle vedtatt at Norge skal ta mot 8000 muslimske flyktninger fra Syria. I tillegg til de om lag 50 flyktningene som kommer til Norge hver eneste dag. Disse 8000 syriske flyktningene vil koste Norge anslagsvis 95 milliarder kroner. Husk det, neste gang en politiker snakker om nødvendig nedskjæring på et eller annet område.

Les flere artikler om Sverige her: Sverige, et land i krise

No comments:

Post a Comment