Thursday, February 2, 2012

Dette er dessverre ikke en svenskevits

Som vi har skrevet flere ganger tidligere - Sverige er ødelagt. Det er ikke lenger håp for Sverige. Nå kan vi kun beskrive tilstandene hos multikulturlandet i øst - riste på hodet og kan hende le når historiene blir for absurde. Her er nok et eksempel på galskapen som finner sted på den andre siden av grensen:

"Noen personer mistenkt for tyveri på Universitetet i Lund ble beskrevet “med ord som “utländskt utseende” och “indiskt utseende”. Dette skal nå bli en slutt på. Et signalement på tyver skal ikke lenger være “krenkende”.

Ved Universitetet i Lund skal man nå innføre nye regler for hvordan man lager signalement på innbruddstyver. Dette skjer etter at sikkerhetssjefen tabbet seg ut grovt i en epost til universitetets mange avdelinger der han våget beskrive hvordan en tyv faktisk så ut....."

Det komiske her er at Universitetet i Lund ufrivillig (får vi tro) faktisk blir rasistiske med sine nye regler. Å påstå at det er "krenkende" å påpeke at en person ikke er hvit i huden kan umulig være annet enn ren og skjær rasisme.

Vi så det samme under denne latterlige Moccamann-saken her i Norge. De politisk korrekte narrene her i landet gikk av skaftet kun fordi det ble påpekt det alle kunne se, at de to fra Madcon faktisk ikke er hvite i huden. Å hevde at Madcon-gutta burde ta seg nær av det, er rasistisk. Hverken mer eller mindre!

Les hele artikellen her: Fra den svenske boblen

Noen leserkommentarer til artikkelen:

Jeg går ut fra at folk som halter, mangler en finger, lesper eller skjeler synes det er krenkende om deres handicap skal fremheves. Altså må signalement heller ikke nevne slike kjennetegn. Skjev nese eller skjemmende arr i ansiktet må heller ikke framheves av samme grunn.
-Bernt Evensen

***


Sammenligningen med ml-bevegelsen er godt holdbar. Det får en også til å tenke på Moskva-prosessene om enn snarere i en maternalistisk variant. Mye av denne moralistiske terroren kan da også ganske sikkert søkers nettopp der. Sjekker man opp denne prorektor Ingalill Rahm Hallberg så finner man at hun også er "ordförande i ledningsgruppen för jämställdhet och likabehandling". Sikkerhetssjefen har nok ikke hatt stort annet valg her enn å la seg feie gulvet med om han vil beholde sin stilling. Det hele etterlater desverre et inntrykk av Sverige som en ganske motbydelig nasjon.
-Steinadler

***


Jeg ser for meg fremtidige etterlysninger fra politiet; "Vi etterlyser en mann, ca. 1,80 m høy, Hvis noen har sett en person som passer dette signalementet, bes de kontakte politiet".
-Boeing737

***

Så universitetsledelsen mener at det er diskriminerende å si at noen har mørk hud? Her ligger jo rasismen hos nevnte ledelse, som vil beskytte de som har mørk hud mot å høre at det faktisk har det. Altså, det å ha mørk hud er ikke helt bra, og man skal ikke fornærme eller såre de som har det ved å påpeke dette. Her må jo de overlegne beskytte de svake, ikke sant. Igjen oppkonstruert 'virkelighet'

Arketypisk marxist tenkegang fra verste 68'er tapning. Konstruktivisme.

Nå gjelder å ta ibruk flest mulig av de begrepene som forsøkes fjernet og motarbeide 'orwelliseringen' av språket vårt som venstresiden fordriver tiden med.
-GMQ

No comments:

Post a Comment