Sunday, September 22, 2013

VGs politiske emissær, Eli­sa­beth Skarsbø Moen

En meget god artikkel om den politiske emissæren, Eli­sa­beth Skarsbø Moen hos VG. Hun har også blitt kalt en av Stoltenbergs fremste groupies i norsk media. Få for all del med dere leserkommentarene til artikkelen, der finner dere informasjon som vil sette alle fremtidige artikler skrevet av Skarbø Moen i nytt lys.

Frp-frykt

Her er deler av en leserkommentar til artikkelen:

.....Resten av Skarsbø Moens kommentar kan oppsummeres med "klipp og lim". Bare en faktaopplysning: Ved å bruke "klipp og lim"-metoden så kan man i praksis ramme hvem og hva som helst.

For med "klipp og lim"-metoden så kunne f.eks Skarsbø Moen ha kommentert at "Det er forståelig at Stoltenberg-regjeringen måtte gå av. For man kan tross alt ikke forvente at en regjering som har bånd til landssvik (Treholt), terrorsympatier (Mullah Krekar støtte til regjering), ønske om å utslette et land og folk (Lysbakkens støtte til Gaarders kommentar om å utslette et land) og med partier med det fremste symbolet for landssvik (Quisling som ideolog i det som idag er Sp) og et annet parti som har hatt landssvikdømte i nasjonalforsamlingen (sv har hatt to landssvikdømte i stortinget). For å ikke glemme en statsminister som skal være en nær venn med en person som er dømt for å ha ei 13 år gammel jente omtrent som sexdukke (Øygård), og er selv bilbulker og mulig bånd til russisk etteretning (Steklov)"

Alt jeg bidrar med her er dokumentert fakta. Men jeg antar at for Skarsbø Moen så vil denne "klipp og lim"-metoden være fullstendig uinteressant.

For det er fordelen med "klipp og lim"-metoden for de som er interessert. Den kan ramme hvem som helst.