Wednesday, August 14, 2013

Pat Condell: Halal – A taste of terror

Forby Halal, sier Pat Condell i denne videoen.


 


Les også dette:

Danmark fikk ingen agurktid i media denne sommeren. Halakjøttet inntok førersetet. Offentlige institusjoner for eldre, barn og sykehus kjører nemlig på med halakjøtt og fravelger tradisjonelle danske retter som inneholder svinekjøtt. Islam får altså forkjørsrett i en nasjon bygd på kristendommen. Folk spør seg: hva blir det neste knefallet? Kjønnssegregering i skolen, i svømmehallene, i offentlig transport, for eksempel?

Halalkjøtt flytter velgerne

Og siden du likevel bare sitter der og glor og glaner, kan du vel også lese en både morsom og tankevekkende gjennomgang av halal-problematikken, hvor bonden Stubberud solidariserer seg med dyrene og ikke religionen: 

Til bords med muslimene

...GODKJENT. Ingen kan bebreide muslimer bosatt i Norge at de ønsker halal-kjøtt, slaktet av en troende, godkjent muslim. Kjøtt hvor strupe, hovedpulsårer, luftrør og spiserør er overskåret med en skarp kniv, dyrets hode rettet mot Mekka, slaktet i Guds navn og godkjent av Islamsk Råd. Koranen formulerer lovregler for at slaktet skal være lovlig og "rent". Eksempelvis opplyser Islams Råds hjemmeside at et dyr slaktet av en kristen i Jesu navn eller treenighetens navn ikke kan spises av gode muslimer. Skulle noe slikt finne sted, er dyret ikke halal, men urent.....