Thursday, June 6, 2013

Actis

Actis er et klassisk, polert hide-out for partitro karrierebyråkrater. Et realt supperåd med dyre kontorer og høye lønninger, som gjemmer seg bak aktverdige, uangripelige agendaer. En plass her fordrer selvfølgelig at man innordner seg folden og forøvrig pludrer lydig med de andre papegøyene.
-LocoMotives

Hun sparket en mann med familie fordi hun var redd han skulle dra Actis ned i søla- ettersom han kritiserte statsministeren. Så ender det med at Actis BLIR dratt ned i søla og folk spør- Actis? Hæ? 17 ansatte? Hvorfor? Hva driver de med?
-helga123

Hadde vanlige folk i dette landet hatt litt baller, så hadde de mønstret en demonstrasjon utenfor lokalene til Actis og forlanget at Anne-Karin Kolstad gikk av.

Ytre venstrekrefter kontrollerer offentligheten fordi de, i motsetning til vanlige folk i dette landet, har forstått at demokrati er en fulltidsjobb, og ikke bare dreier seg om å stemme ved valgene.

Det er på tide at vi tar til gatene, organiserer oss, og anvender konformitetspress, slik som 68erne gjør i samtlige sammenhenger.

Så nå vet dere litt mer - hva Actis er. Har dere lyst til å vite enda mer, kan dere lese disse artiklene:
Få for all del med dere leserkommentarene etter artiklene. Det er saftig, det er underholdende og ikke minst avslørende for klimaet som er blitt skapt i Norge.