Sunday, June 9, 2013

Svenske myndigheter bedrar sitt eget folk

Det här är hemligheten du aldrig kommer att få höra talas om i gammelmedia. Varje utomeuropeisk invandrare i Sverige kostar under loppet av sin livstid i genomsnitt minst 4 635 000 kronor i 2012 års penningvärde. Om han eller hon aldrig arbetar under sitt vuxna liv (som cirka 80 procent av somalier och romer) blir kostnaden tre gånger högre, 14 miljoner kronor per individ. Politikernas och medias mångåriga propaganda om att invandringen är ett vinstprojekt är en storskalig lögn.

Europas och i synnerhet Sveriges regering bedrar sitt eget folk. I ekonomisk mening utgör utomeuropeiska invandrare ingen tillgång för något land i Väst utan är istället en enorm belastning. Det som i decennier har utmålats som ett oumbärligt bidrag till svensk ekonomi är i själva verket det största förlustprojekt som någonsin har genomförts. Och det är du som betalar....


.....Uppgifterna om kostnaderna för den utomeuropeiska invandringen har slagit ned som en bomb i Norge. Dock inte i norska gammelmedia. I mer än en månad försökte de tiga ihjäl Finansavisens undersökning.

Hege Storhaug, journalist på nätsajten Human Rights Service, ilsknade till över tystnaden. HRS har ända sedan 2009 i rapporter visat att invandringen inte är någon vinstaffär utan tvärtom går med enorm förlust. Den 19 maj skrev Hege Storhaug en debattartikel i Aftenposten. Då brakade en läsarstorm loss. Mer än 2 000 kommentarer inflöt på mindre än två dagar – tills tidningen stängde kommentarsfältet.
“Varför fungerar media som en omvänd vakthund när det handlar om invandringen? Varför synar man inte makten kritiskt i sömmarna?” frågade Hege Storhaug.

I Sverige är frågan ett absolut tabu.


En exakt beräkning av Sveriges kostnader för utomeuropeisk invandring motsvarande den norska kommer aldrig att gå att få till stånd. Dels för att frågan är ett absolut tabu i Sverige. Dels för att politiker och myndigheter hjälps åt med att mörklägga fakta med hjälp av statistik. Locket ligger tungt och tättslutande över den största statshemligheten av alla. Åtskilliga personer har fått sin karriär spolierad efter att bara ha ställt en enkel fråga om vad invandringen kostar.....

Les hele søndagskronikken skrevet av den svenske journalisten Julia Caesar:

Söndagskrönika: Hemligheten

Leserkommentar hos Snaphanen:

ExitSweden
Posted: 9 June 2013 - 02:55 - Reply


Galenskapen kommer inte att stoppas. Vem ska göra det i Norge? Erna Solberg från halal-Høyre kommer antagligen att bli Norges nästa statsminster. Hennes regering kommer inte att stoppa invandringen. Och Reinfeldt kör gasen i botten fram till 2014.

Om Jimmie Åkesson blir statsminister kan det blir ändring, men det är osannolikt att han får 51 %. Svenskarna är så indoktrinerade att de inte ser, inte hör och inte säger något. Jag känner svenskar som inte ens vågar att rösta på Sverigedemokraterne (för vad ska grannarna säga?) även om de stödjer SDs politik.

(Min egen svärmor är bland dem). Heller se sitt land gå under än att rösta förnuftigt.
Jag emigrerade till Norge för att slippa PK-Sverige, men tyvärr är Norge på väg mot Sveriges galenskap. Så länge NAV finns i Norge kommer strömmen av asylturister till Norge att fortsätta och att öka.