Sunday, June 9, 2013

Galskapen vil ingen ende ta i Sverige
Disse to på bildet ovenfor, er det de i Sverige kaller flyktningebarn. De får automatisk opphold i Sverige. 


Borlänge er en kommune i Sverige som økonomisk er skakkjørt og knapt har penger til nødvendige forpliktelser i kommunen. Årsaken er at de har hatt åpne dører for masseinnvandring i flere år. På tross av dette, har de nå kommet.....


......överens
 med Migrationsverket om att ta emot ytterligare 15 “ensamkommande” från främst Afghanistan. Samme Kenneth Persson (S) som för några månader sedan beklagade sig över att kommunen inte klarade anstormningen av somaliska anhöriga har mu kommit på andra tankar och säger till media att beslutet “känns bra”. Endast Sverigedemokraterna röstade emot.

I just detta boende är det tänkt att man ska plöja ned ännu mer resurser än normalt för att på ett bättre sätt kunna ta emot sådana “barn som haft det extra svårt från Afghanistan och andra håll i världen” som Persson formulerar det. De 15 “barnen” ska tas omhand av inte mindre än 30 anställda, dvs två personal per “barn”. Detta skall jämföras med personaltätheten på förskolor, äldreboenden osv där det ofta kan gå flera tiotals barn och gamla per personal.Les hele - og få med dere  leserkommentarene hos Avpixlat: Borlänge storsatsar på nytt boende för “ensamkommande”